Snart två barns mamma !

Alla inlägg under april 2014

Av Ninni Laurila - 10 april 2014 19:31

Dagen har vart jobbig men ändå så är de skönt att allt är klart. Ibörjan kände jag inget att de var på gång.. Vid 11 började jag blöda och nu vet jag inte tid men fick så himla ont i magen och jag svimmade. Jonatan ringde in barnmorskan som kom, jag fick lugnande medel i en spruta dem satte i låret på mig . De var jätte jobbiga timmar men efter sprutan var jag lugn och de kändes som jag blev en annan människa. Vid 2 tiden kände jag att något var på gång jonatan följde mig till toan där jag kände hur de kom stora klumpar. Vi ringde på klockan och barnmorskan tog med sig de ut och undersökte och de var hälften som kom. Fick fler hemska tabletter och efter 40 minuter satt jag mig på toan igen och då kändes de som de kom en ännu större klump vi ringde igen på klockan och barnmorskan undersökte och sa att de var allt. Att de var moderkakan som hade kommit ut. Jag var lättad men ändå så ledsen, de var vårt lilla mirakel som skulle komma i oktober men i stället kom miraklet ut idag och död. Känns så hemskt.. Men jag är så tacksam över att jag har Tilda för hade jag inte haft henne så hade jag aldrig klarat detta. Vi kom hem vid 5 tiden och Tilda blev så klart glad och de blev jag med. Vi avslutade ett kapitel och nu börjar vi ett nytt med bara fokus på vår underbara prinsessa och så klart på varandra. Vi får ta en dag i taget och ser vad som händer i våra liv, en vacker dag kommer vi vilja ge Tilda ett syskon men de får nog vänta ett tag nu så vi får bearbeta de som hänt först. Nu ligger jag redan i sängen helt slut och ska faktist sova. Prinsessan sover sen en halv timme tillbaks ?? Ta vara på varandra man vet aldrig vad som händer ??

Av Ninni Laurila - 10 april 2014 08:08

Nu sitter vi på ett rum och jag har nyss fått tabletter som ska dra ihop livmodern. De känns hemskt, de känns som att jag gör fel men de är ju de ända rätta då bebisen redan är död ?.. Jag känner mig starkare nu , helst när min fina körlek är med mig. Min älskade jonatan. Vi får hoppas på att de går skapligt fort så vi kan åka hem till vår dotter som är med sin morfar. Vill rå om alla jag har kär då jag har lärt mig att livet inte alltid vill som man själv vill. Tack till alla som skänkt oss en tanke de hjälper mig mycket och gör mig starkare ??

Av Ninni Laurila - 9 april 2014 21:10

Hela dagen har vart en hemsk dag. Ditekt jag är själv gråter jag stora floder. Att Tilda skulle bli stora syster hade vi nyss börjat fatta och vi tyckte de skulle bli så himla kul. Men nu är de inte så längre på en sekund kan hela världen rasa samman .. Ligger nu själv och gråter och tänker på vad son skulle hänt om vi inte åkte upp Idag .. Snart ska jag försöka sova då vi ska vara i Falun halv 8 imorgon för att få bort fostret. Känns hemskt men de lär göras. Inte förens efter morgonens händelse kommer vi nog fatta riktigt att de är sant... Inte fören efter imorofn kommer vi kunna bearbeta detta...

Vi hoppas vår lilla ängla bebis att du har de bra där vart du i stället hamna. Varje dag kommer jag skänka dig en tanke och undra vad du hade blivit för liten varelse om du fått komma till oss . Älskade du!

Av Ninni Laurila - 9 april 2014 13:05

Idag vart de en riktigt jobbig dag! Vi skulle nämligen bli föräldrar och Tilda storasyster den 6oktober enligt mensen , men i stället så fick vi ett jobbigt besked. Var upp på ett vul idag och de visade sig att bebisen inte levde :( jag är i chok och så himla ledsen arg men ändå lättad att vi fick veta de nu och inte om flera veckor. Jag tycker de är extremt jobbigt nu men ännu värre imorgon då vi ska få åka upp och "föda" ut den lilla ?? Även fast de inte riktigt blev ett band i mellan oss så är du våran ängel? vi kommer nog ofta fundera på vad du skulle bli för varelse ! Vi kommer alltid att älska dig ! Jag hoppas att jag en vacker dag kan förstå varför de hände mig och jonatan. De är tur vi har våran prinsessa för annars hade jag Aldrig orkat ?

ZzZ

Av Ninni Laurila - 7 april 2014 10:06

Tilda ligger nu och sover i mitt knä efter att ha vart hemma hos Linn på morgon kaffe ? mysigt ! Nu är vi hos mamma ! När Tilda vaknar blir de lunch för hennes del sen ska vi åka till Borlänge med mamma och titta när hon shoppar !! Sen ska jag mysa med min familj innan jag ska med mamma när hon tatuerar sig, tråkigt då jag missar min bingo kväll ... Hoppas alla ni mina vänner får en bra dag ??

Av Ninni Laurila - 6 april 2014 20:03

Helgen är snart slut med de har hänt mycket :) i fredags var de en massa mys. Igår så fixade vi på gården en massa så nu har vi en stor trädgård :) på kvällen fick vi middags gäster och de blev lite spel och skratt. Tilda sov gott ändå ?? Idag har vi också fixat en massa på gården medan mamma och pappa var barnvakt ? dem är guldvärda ! Sen har vi storhandlat och vart på babysim :) efter de hälsade jag på amanda en säng och sedan fick vi gäster :) mamma och pappa kom på fika . Sen har vi bara tagit De lugnt nu på kvälls kvisten. Ha de bra !

Av Ninni Laurila - 4 april 2014 06:42

Ligger i sängen och är chokad att Tilda ej vaknat. Fåglarna kvittrar och solen lyser :) hoppas detta kommer bli en bra dag :) vi börjar den i alla fall på öppna förskolan och sedan lämnar jag Tilda hemma hos mamma för att åka på ett ärende och jag hoppas de blir positivt ! Sen ska mamma och jag åka till Ludvika på lite ärende och idag kommer äntligen min syster och henne fina son som jag saknat ??

Av Ninni Laurila - 3 april 2014 16:30

Ja de ända jag vill säga jag är orolig... Idag har jag och Tilda i alla fall vart med mamma och fixat pass :) så nästa vecka får vi hem dem och vi har även betalt de sista på utlandsresan så nu väntar vi bara tills vi ska åka :) härligt ! Nu väntar jag på att mitt lilla hjärta ska vakna sen blir de mys ??

Ovido - Quiz & Flashcards