Snart två barns mamma !

Alla inlägg den 17 april 2014

Av Ninni Laurila - 17 april 2014 13:24

Finnar är de värsta jag vet och hela min panna är full med dess nu. Ush ! Beror på att jag ätit dålig mat och att jag mår dåligt över allt som hänt. Nu har jag och mamma å Tilda i alla fall vart och storhandlat till påsken. Nu ligger Tilda och sover och jag ligger i soffan och äter godis ! Från och med måndag blir de hård träning och bra kost. Jag och jonatan ska springa stadsloppet 31maj :) men jag får ej börja träna fören tor nästa vecka så jag har ont om tid att träna upp mig. Men i mål de ska jag i alla fall :) nej nu tror jag att jag ska försöka göra nå nytta medan hon sover :)

Av Ninni Laurila - 17 april 2014 06:36

Så blir jag påmind ! Idag är de en vecka sen vi tog bort vårt döda barn i magen . Vår ängel ! De är fruktansvärt och jag vet inte hur länge man ska stå ut med frågorna man vill ha svar på. ! Men idag är de även en fin dag min och jonatans 5år och 5 månaders dag ??

Av Ninni Laurila - 17 april 2014 06:12

Idag är ds torsdag och de betyder arr jonatan blir lång ledig efter denna jobb dag :). Idag är de även vår 5år och 5 månaders dag <3 idag ska jag och Tilda bara vara nu på morgonen och sen ska vi hem till mamma och sen stor handla till påsk med henne .. I kväll ska vi försöka måla staket och sedan bara umgås. Nu ska jag gå ner för Tilda ligger vaken i sin säng :) min älskade dotter är så duktig , somnade rtill och med när de var 11 pers här igår :)

Ovido - Quiz & Flashcards