Snart två barns mamma !

Alla inlägg den 9 april 2014

Av Ninni Laurila - 9 april 2014 21:10

Hela dagen har vart en hemsk dag. Ditekt jag är själv gråter jag stora floder. Att Tilda skulle bli stora syster hade vi nyss börjat fatta och vi tyckte de skulle bli så himla kul. Men nu är de inte så längre på en sekund kan hela världen rasa samman .. Ligger nu själv och gråter och tänker på vad son skulle hänt om vi inte åkte upp Idag .. Snart ska jag försöka sova då vi ska vara i Falun halv 8 imorgon för att få bort fostret. Känns hemskt men de lär göras. Inte förens efter morgonens händelse kommer vi nog fatta riktigt att de är sant... Inte fören efter imorofn kommer vi kunna bearbeta detta...

Vi hoppas vår lilla ängla bebis att du har de bra där vart du i stället hamna. Varje dag kommer jag skänka dig en tanke och undra vad du hade blivit för liten varelse om du fått komma till oss . Älskade du!

Av Ninni Laurila - 9 april 2014 13:05

Idag vart de en riktigt jobbig dag! Vi skulle nämligen bli föräldrar och Tilda storasyster den 6oktober enligt mensen , men i stället så fick vi ett jobbigt besked. Var upp på ett vul idag och de visade sig att bebisen inte levde :( jag är i chok och så himla ledsen arg men ändå lättad att vi fick veta de nu och inte om flera veckor. Jag tycker de är extremt jobbigt nu men ännu värre imorgon då vi ska få åka upp och "föda" ut den lilla ?? Även fast de inte riktigt blev ett band i mellan oss så är du våran ängel? vi kommer nog ofta fundera på vad du skulle bli för varelse ! Vi kommer alltid att älska dig ! Jag hoppas att jag en vacker dag kan förstå varför de hände mig och jonatan. De är tur vi har våran prinsessa för annars hade jag Aldrig orkat ?

Ovido - Quiz & Flashcards