Snart två barns mamma !

Alla inlägg under april 2014

Av Ninni Laurila - 20 april 2014 20:40

Idag har vi myst på morgonen och fixar lite på vårt staket . Vid 11 tog jag bilen och åkte själv och shoppa och så klart bara till mig själv för en gång skull. Blev lite smått och gott. Två par legjeans, en tröja, en väst, harems byxor, silvershampo, torr schampo, örhängen, ringar och ett halsband . När jag kom hem blev de bus med min älskade dotter innan jag gick ut oxh sprang för första gången på jätte länge. De kändes bra, sprang i alla fall 3,9km :) jag kommer då ta mig i mål på stads loppet i maj :) idag har jag mått hyfsat bra förutom när jag var inne på hm och såg alla mamma kläder då föll allt samman. Jag saknar att vara gravid, jag saknar den lilla i magen även fast de bara gått 14 veckor in i graviditeten . Nu sitter vi framför tv:n med ost och kex och spelar Bingolotto. Vår älskade prinsessa sover hos sin mormor och morfar idag<3 snacka om att jag saknar henne ! Men nu ska jag bra njuta :) kram !

Av Ninni Laurila - 20 april 2014 07:46

Påsken har vart helt okej ! Maten har vart mums :) idag är de söndag och de känns som måndag . Mina känslor går upp och ner ens sekunden är jag lycklig, andra sur och grinig och tredje jätte ledsen. Men Sånt är livet. Idag funderar jag på att åka till Borlänge och shoppa :) får se om de blir av ! Sen ska Tilda sova hos sin mormor och morfar å då blir de mys för min och jonatans del :) Bingolotto och långpromenad med hunden . Hoppas ni får en bra dag !

Igår fyllde vår fina två år <3

Av Ninni Laurila - 18 april 2014 18:23

Idag så har vi vart i vibberbo och ätit mat.. Sen så åkte vi och bowla med brorsan, syrran och Alexander. Tilda lämna vi hos mamma och pappa. Jag har även hunnit med att fixa köttbullar och paj tills vi ska bjuda på påsk mat här hemma . Nu har vi precis ätit mat och lagt tild (y) så nu ska vi ut och mål plankor som ska bli staket :) . Sen blir de en lugn kväll som alla andra dagar :)

Utan er är jag inget <3

Av Ninni Laurila - 17 april 2014 13:24

Finnar är de värsta jag vet och hela min panna är full med dess nu. Ush ! Beror på att jag ätit dålig mat och att jag mår dåligt över allt som hänt. Nu har jag och mamma å Tilda i alla fall vart och storhandlat till påsken. Nu ligger Tilda och sover och jag ligger i soffan och äter godis ! Från och med måndag blir de hård träning och bra kost. Jag och jonatan ska springa stadsloppet 31maj :) men jag får ej börja träna fören tor nästa vecka så jag har ont om tid att träna upp mig. Men i mål de ska jag i alla fall :) nej nu tror jag att jag ska försöka göra nå nytta medan hon sover :)

Av Ninni Laurila - 17 april 2014 06:36

Så blir jag påmind ! Idag är de en vecka sen vi tog bort vårt döda barn i magen . Vår ängel ! De är fruktansvärt och jag vet inte hur länge man ska stå ut med frågorna man vill ha svar på. ! Men idag är de även en fin dag min och jonatans 5år och 5 månaders dag ??

Av Ninni Laurila - 17 april 2014 06:12

Idag är ds torsdag och de betyder arr jonatan blir lång ledig efter denna jobb dag :). Idag är de även vår 5år och 5 månaders dag <3 idag ska jag och Tilda bara vara nu på morgonen och sen ska vi hem till mamma och sen stor handla till påsk med henne .. I kväll ska vi försöka måla staket och sedan bara umgås. Nu ska jag gå ner för Tilda ligger vaken i sin säng :) min älskade dotter är så duktig , somnade rtill och med när de var 11 pers här igår :)

<3

Av Ninni Laurila - 16 april 2014 21:53

Mötet med vår barnmorska var underbart. Hon förstår oss och tar oss alltid på allvar och vill alltid ens bästa . Jag verkligen älskar henne. Idag har jag för de Mesta vart glad men så klart så kommer tankarna då och då. Vid klockan 5 kom Zaara hit och packade upp alla sina saker för home partyt och vid 6 kom alla gäster och kvällen blev lyckad och uppskattad. Sedan tog jonatan ut mitt löshår. Skönt ! Nu ska jag precis sova så god natt alla fina ?

Av Ninni Laurila - 16 april 2014 14:20

En vecka har gått sen vi fick reda på att vår älskade lilla bebis låg död i magen. De är så hemskt, tänker varje dag på varför de skulle hända oss ? Jag undrar hela tiden om de skulle bli en tjej eller kille.. Ush fattar inte varför sånt här ska få hända och kommer aldrig förstå de. Idag ska jag och jonatan upp till barnmorskan vi haft här i smedjebacken för att prata om de som hänt . Jag är rädd för att jag vill verkligen inte gå igenom de jag vill bara försöka glömma. Men de betyder så himla mycket att jonatan säger att han vill med. Känns så skönt att ha han vid min sida då han själv tycker de är minst lika jobbigt som jag.

Ovido - Quiz & Flashcards