Snart två barns mamma !

Alla inlägg under april 2014

Av Ninni Laurila - 15 april 2014 07:42

Efter allt de jobbiga vi vart med om så tror jag tärningen kommer kunna hjälpa mig att må bra. Kosten kommer jag att ära vanligt då jag ej kan leva på kvarg. Men nu är mitt mål att tappa 4-5kg till och sen är jag Nöjd men tärningen kommer jag fortsätta med resten av mitt liv hoppas jag!

Av Ninni Laurila - 15 april 2014 06:50

Sov faktist bra i natt. Väldigt skönt att för en gång skull sova djupt. Nu ligger jag i sängen och väntar på att min prinsessa vaknar sen blir de frukost för oss båda. Idag har vi inte planerat något alls, eller vi ska väl försöka hinna med en promenad i alla fall och sen ska jag iväg och städa hos mamma så hon får de fint tills hon kommer hem från jobbet i kväll :) hoppas ni får en fin dag !

Av Ninni Laurila - 14 april 2014 21:26

Kryssningen har vart underbar. Vi fick egentid igår jag och jonatan då mamma tog Tilda medan vi var och åt. Sen har vi mest myst och bara varit och de har vart underbart och så himla skönt att komma hemifrån efter allt hemskt. Men nu är vi hemma igen Tilda sover och jonatan är ute med troy, själv ligger jag i sängen och de är nu allt är så jobbigt. När man är själv och bara grubblar. Hoppas snart att man kan försöka förstå mera ! Hoppas ni haft en bra helg <3

Av Ninni Laurila - 13 april 2014 07:34

Idag får vi äntligen komma iväg och jag hoppas vi kan koppla av och bara vara efter allt som vi vart med om sista veckan. Nu ska vi ut och byta däck medan Tilda sover en stund. Sen ska vi packa och göra oss klara för att åka mot Stockholm, vi ska stanna och äta på vägen och kolla på bilar hade vi tänkt oss. Hoppas ni får en bra dag !

Utan er skulle de aldrig gå <3

Av Ninni Laurila - 12 april 2014 15:45

I dag så ha Tilda vart hos sin morfar då jag och jonatan fixat en del i trädgården . Sen har vi bara handlat. Nu är jonatan och hämtar lastbilen så vi blir av med allt skräp och Tilda sover. Själv ligger jag i soffan och är helt slut.. Tänker på allt oxh hur de kunnat vara. Hoppas kvällen blir bra. Imorgon blir de skönt att komma iväg i alla fall. Och vi hoppas de blir mysigt och avslappnande <3

Av Ninni Laurila - 12 april 2014 00:41

Ush ! Att vakna mitt i natten , att drömma hemska drömmar. Ush jag vill inte Mera hur mycket ska jag orka .. Snälla låt mig sluta drömma låt mig försöka må så bra jag kan. Känns som att jag inte ska våga somna om. Men till slut lär jag väl göra de.. Igår kväll fixade jag och jonatan ute på gården och då kändes allt bra när vi kom in och satte oss då brast allt igen , han är den enda som har fått sett mig ledsen för alla andra Visar jag mig strakt men jag är långt ifrån de på insidan. Jag känner mig som den svagaste och sämstaste människan på jorden. Lika bra jag försöker sova så jag orkar med min underbara dotter som jag är så glad över att jag har imorgon när hon vill gå upp <3

Av Ninni Laurila - 11 april 2014 07:29

När jag är själv, när Tilda sover då kommer floder av tårar.. Vårt andra älskade mirakel som vi bara fick se på en apparat död.. Jag ville ej se men dem bara kasta fram den och sa se den rör sig ej och här borde hjärtat slå men de gör de ej.. Dessa ord och denna bild kommer sitta fast i min hjärna resten av mitt liv. Förut förtod jag inte att de kunde vara så jobbigt då fostret i magen bara är 44mm i denna vecka jag var i men jo jobbigare än jag trodde. Hade jag fått ett vanligt missfall att kroppen klarade av detta själv då tror jag också att jg hade tagit de bättre, men när man ligga uppe i Falun och ta en massa tabletter så att livmodern skulle dra ihop sig de var inte de minsta kul. Att aldrig veta när de skulle vara klart... Att få värkar som under en förlossning... De tog oss 7 timmar att få ut de att få ut vårt barn som vi redan älskade så djupt vi såg fram emot att ge Tilda ett syskon men tyvärr så blev de ej så. En vacker dag hoppas jag att vi vågar testa igen och då hoppas vi att allt ska gå bra. Men nu ska vi rå om varandra , rå om vår underbara prinsessa som ger oss den kärlek vi behöver för Att ta oss igenom detta. ( att skriva är ett av sätten till att må bra för mig ) tack ännu en gång alla fina som skickar styrka till oss ??

Av Ninni Laurila - 11 april 2014 06:22

Somnade redan klockan 8 igår var så himla trött. Hade lite värk men dom sagt var så trött så jag sov hela natten tills klockan 06.00 då Tilda vaknade ?? Allt känns fortfarande overkligt, känslorna kommer komma i fatt mig snart känns de som... Nu tänkte jag leka med min underbara dotter som leker så fint själv just nu. Sen blir de att träffa Linn och sen mys med familjen hela kvällen lång ??

Hos dig är jag stark ??

Ovido - Quiz & Flashcards