Snart två barns mamma !

Alla inlägg under april 2013

Av Ninni Laurila - 13 april 2013 10:58

Är verkligen lycklig <3 bebisen är livlig som bara den rör sig mer än vad den är still :) igår bjöd jonatan mig på mat ute <3 mysigt ! Sen blev de en lugn kväll framför lets dance :) idag så vaknade vi klockan 07.00 men låg kvar i sängen till halv 9 då vi släppte ut hundar för att kissa sen åkte vi till Affären och handla frukost. När vi hem åt vi sen myste vi oss ner i sängen en stund igen . Nu har vi fixat bort allt skit som låg under trappen och nu lägger vi de sista golvet :) sen får vi se om vi ska åka och Bowla :) blir en mys kväll idag tror jag :) ha de

Av Ninni Laurila - 12 april 2013 12:28

Idag så väckte väckarklockan mig klockan mig klockan 07.00 då gick jag upp och åt frukost och fixade mig. Sen åkte jag till jobbet som jag började klockan 07.45 . Då började jag med att ha treorna och de var jätte roligt och dem gilla mig och ville ha mig som lärare jämt :) nu sitter jag i personalrummet och har rast och bebisen är alldeles vild i magen :) nu väntar jag på att börja fritids klockan 12.30 till klockan 17.00 . Sen ska jag hem och greja lite hemma innan de blir fredsmys hela kvällen <3 ha de gott !

Av Ninni Laurila - 11 april 2013 17:51

Jaha fick för mig att färga håret här om dagen ju och idag gjorde jag de igen
Men de blir aldrig bra. Skit samma nu får de se ut så här ett tag. Vaknade i alla fall vid halv 9 imorse av att isa kom och gosa med mig <3 sen så började jag med att äta frukost och kolla på tv. Sen tog jag en mål omgång i trappen .. Efter de blev de en kort promenad och sedan la jag mig i sängen för att se vilden ii magen röra på sig :) hon eller han var helvild och rörde sig i över 10min :) jätte mysigt att känna och se <3 efter de tog jag en målar omgång till sen blev de lunch.. Och efter lunchen så målade jag igen sen tog jag en liten längre promenad med bebis <3 och efter de så åkte jag hem till pappa och följande med han till verkstan och lämnade hans bil. Sen när jag kom hem var hjärtat redan där och då spelade vi lite spel och myste med kattungarna. Nu sitter jag i bilen medan han tvättar fälgarna som han ska sälja imorgon . Ikväll blir de tv mys och bara vara :) ha de gott!

Av Ninni Laurila - 10 april 2013 19:23

Vaknade av att klockan ringde imorse vid 5 i 8. Jag gick upp och fixade mig . Sen åt jag frulle och körde hunden hem till pappa och efter de åkte jag och jobba på dagis i 7,5 timmar. När jag kom hem vid halv 5 så var katterna inlåsta i sovrummet och hunden har inte kunnat rört dem :) isa var så nöjd att ha Katt lådan och maten där inne så troy inte kunde röra något som var hennes men glad blev hon nog också att få komma ut från rummet ;) nu så har vi lagt lite golv och vi har hunnit spela en omgång spel. Snart ska vi fixa hamburgare med bröd sen blir de mys framför tv:n. Ha de gott :)

Av Ninni Laurila - 9 april 2013 08:45

Igår så var energin på topp. Jag målade trappen 4 gånger så nu är de bara uppe på trappstegen , räckena kvar. Sen så städade jag hel huset och var på en lång promenad med hunden. Men sen när jag satt mig och skulle äta mat fick jag sota för de. Ryggen gjorde otroligt ont så i natt har jag sovit extremt dåligt. Jaja nu är klockan halv 9 ska snart gå upp och äta frukost som blir fil och flingor. Sen så ska jag kolla på tv och efter de blir de en promenad med troy. Sen blir de att åka och säga hej då till mamma som ska åka på jobb i en vecka. Som jag saknar henne när hon är borta <3. Sen ska jag hem och slipa trappstegen och grund måla dem. Räckena fixar vi i helgen. Sen ska jag försöka ta de lugnt för annars går väl ryggen av och jag måste tänka på mig och lillen där inne att jag ska gå i 4 månader till och magen lär väl växa en hel del till. Sen så lovade jonatan att komma hem till 4 idag så vi får väl se hur de går, igår jobbade han 12.5 timmar .... Sen hoppas jag att jag får besök av Linn som jag saknar. Sen ikväll blir de mys och förmodligen lägga klart de sista golvet :) ha de gott !

Av Ninni Laurila - 8 april 2013 11:32

Vaknade klockan halv 8 idag, men låg kvar i sängen till 9. Sedan gick jag upp och fixa frukost och satte mig vid tv:n ett tag innan jag gick ut med troy. När jag kom in från promenaden målade jag trappen en gång. Sen fick jag ett samtal från vikariepoolen. Så på onsdag får jag jobba 09.00-16.30 de känns gött :) nu sitter jag med katterna och myser sedan ska jag åka hem till mor och mysa en stund sen blir de hem och måla trappen igen ^^ ikväll blir de då en mys kväll de förtjänar vi efter denna helg. Idag är de helt plötsligt exakt 4 månader tills vår efterlängtade bebis ska titta ut <3 längtar !!! <3<3<3

Av Ninni Laurila - 7 april 2013 14:50

Vaknade som vanligt hur tidigt som helst.!! Klockan 07.00 gick jag upp och åt ett äpple sedan la jag mig i sängen och försökte sova igen men de gick ej så jag gav mig på trappan igen. Efter jag var klar med de typ vid kvart i nio växte jag mitt hjärta så åt vi frukost tillsammans <3 sen gick han ut med troy och jag kollade på tv, när han kom tillbacks så gav vi oss på golvet på övervåningen igen men vid 11 bestämde jag mig för att åka upp till rusta och handla en matta och en duk så nu ska de bli fint här hemma. Sen så köpte jag med mig en kebab tallrik hem som jag och hjärtat delade på och efter vi ätit så målade jag trappen ännu en gång och nu är vi på övervåningen och fixare med golvet men de är inte mycket kvar här uppe nu :) snart ska vi ta oss in i duschen och tvätta oss rena sen iväg och storhandla denna veckas Mat. Sen får vi se om vi orkar lägga mer golv annars blir de en mys kväll <3 ha de gott!

Av Ninni Laurila - 6 april 2013 12:07

Vaknade klockan 07.00 imorse och gick upp och måla trappen sedan var klockan 08.30 då väckte jag jonte så åt vi frukost sedan gick vi en promenad med troy. Sen körde jag hem han till mamma och pappa så att jag och jonatan kunde köra skräp till humboberget. De blev en hel del kastat som skönt är, sen åkte vi förbi byggmax och köpte mer färg till trappen och nya penslar. Nu är klockan 12.00 och vi håller på att lägga golv på övervåningen och de kommer ta sin tid. Snart blir de en paus för att äta lunch som blir rester sen igår kväll. Ost och skinksallad :). Sen får jonatan fortsätta själv då jag ska ge mig på trappen igen. Senare får vi besök av Pernilla och kim en sväng och sen kommer mamma, pappa och Alex i kväll. Vi får se om jag ska bjuda dem på mat. Sen blir de bara att slita och arbeta igen och så kanske vi hinner med lite mys ;)

Ovido - Quiz & Flashcards