Snart två barns mamma !

Alla inlägg under maj 2013

Av Ninni Laurila - 23 maj 2013 20:28

Vakande av väckarklockan idag vid 06.00 gick upp och fixa mig och sedan åt jag frukost. Sen tog jag en promenad med troy innan jag körde han till pappa där han fick vara medan jag jobba. Hämtade honom vid halv 3 och regnet bara öste ner så vi åkte hem och la oss i sängen <3 mys ! Sen kom jonatan hem vid halv 5 då åkte vi och handla lite sen så följde jag med syrran som skulle kolla på en lägenhet och den såg jätte bra ut så de verkar som hon tar den. Sen när jag kom hem så stod maten klar, hamburgare och pommes. Efter de bakade vi och spela kort och nu har jag nyss kommit ur duschen och ska skiva upp kärleksmumsen som jag ska bjuda halas klass på som jag vart vid i över en vecka nu :) sen blir de sängen ! Ha de gott :) fick hem baby mobilen idag också :) nu fattas bara sängen :))

Av Ninni Laurila - 22 maj 2013 11:59

Igår kväll åkte vi till jysk och skulle köpa tofflor till mig. Vi stod där inne och vänta på att få betala då jag nästan svimmade. Blev helt svart i ögonen och de kändes inte bra. Sen så var jag helt slut hela kvällen så hjärtat fixade mat medans jag låg framför tv:n. Natten har inte heller vart så rolig, vaknat hela tiden av att en ful jävla katt fan satt och skrek utanför vårt hus och vägra försvinna. Sen vaknade jag ca 6 gånger av att behöva kissa och två gånger fick jag lov att äta. Vid 8 tiden somnade jag djupt och sov i 2,5timmar. Säger då att de är skönt att vara ledig idag så man kanske kan sova lite på dagen och vila upp sig för bilbingo premiär i Söderbärke ;).. Hehe så nu blir de lugnt förutom att fixa upp gardinerna i barnrummet som jag skulle gjort igår sen lär jag sopa golvet här hemma. Sen blir de lugnt till bilbingon. Ha de gott !

Av Ninni Laurila - 21 maj 2013 14:37

Jaha glömde skriva igår men igår vakande jag i alla fall klockan 06.00 gick upp och åt frukost sedan fixa jag mig och sedan körde jag hem troy till min mamma som var hundvakt medans jag jobba. Efter jobbet hämtade jag hem troy och vi åkte hem för att sova men jag somnade aldrig och vid 4 tiden kom jonatan hem. Då var jag vrål hungrig så åt korv med bröd. Sen vid 6 tiden åkte jag och hämtade upp mamma sen åkte vi på bilbingo. Vann ingenting, efter de blev de hem och sova. Imorse hade jonatan "sovmorgon" han gick upp med mig vid kvart över 6 jag satt mig och åt frukost och han gick ut med hunden. Sedan åkte jag och lämna troy hos mamma som var hunvakt idag också när jag jobba. Nu ligger jag hemma i sängen och har nyss slutat jobbet. Ska försöka sova sen så kommer hjärtat hem och då tror jag vi ska åka och fika något :) sen blir de en mysig hemma kväll. Och förresten idag gick jag hem till mamma en sväng på min rast och när vi satt ute på trassen så rörde sig vår älskade bebis i magen så mycket att de syntes utanpå tjocktröjan :) de var häftigt <3 längtar så mycket :')

Av Ninni Laurila - 19 maj 2013 19:09

Idag vaknade jag först vid 7 och då kom kattungarna upp i sängen och myste. Jag gick upp och fixade mat till dem sedan somnade jag om till halv 10 då jag gick upp och duschade och jonatan låg kvar i sängen. Sen blev de frukost och efter de hämtade vi upp Jonna och Alexander och åkte till Borlänge där vi handlade täcke till vagnen , mamma shorts till mig och lite smått och gott till hemmet. Jonna handlade skor och leksaker. Sen blev de en tur till Ica maxi där vi storhandla till denna vecka. Efter de åkte vi hem och jag städade bilen invändigt och jonatan klöpp gräsmattan. Nu sitter vi vid köks bordet och har nyss ätit spagetti och köttfärssås. Snart ska vi åka och handla glass sen blir de mys en stund innan läggdags. Imorgon väntas en dag med jobb. 07.00-14.00 Skönt ! Bebisen är aktiv mest på kvällen så snart sätter han väl igång med kullerbyttor och karate sparkar :) ha de gott !

Av Ninni Laurila - 18 maj 2013 18:23

Vaknade upp vid 04.00 och var jätte hungrig så då följde hjärtat med mig och åt lite sedan gick vi och sov igen och vaknade vid 09.00 då gick vi upp och åt frukost sedan städade vi hela huset. Efter de fixade jag mig och åkte hem till mamma och pappa och hämtade Jonna och Alexander sedan åkte vi ner och kolla på mässan och efter de åt vi glass och spelade mini golf. Sen blev de mys på mamma och pappas bakgård och efter de åkte vi hem och myste med kattungarna. Sedan så tog jag och hjärtat och åt Sibylla och nu sitter vi hemma vid mamma och pappa och har gjort de ett tag . Snart fixa bakpotatisen sedan hem och mata katterna innan de blir Tvn resten av kvällen. Ha de gott

Av Ninni Laurila - 17 maj 2013 16:05

Vakande av väckarklockan imorse igen och fixade mig och åt frukost. Sen åkte jag och lämnade troy hos mamma och pappa sen for jag i väg och jobbade på skolan. Slutade vid halv 2 och åkte hem till morsan å sola lite. Sen så åkte jag och brorsan hem till mig och kollade på katt bebisarna som inte längre är så små. Sen blev de en vända till mamma igen och sola och efter de och hem och byte om. Tog med mig sambon och nu ska vi åka till Ludvika och kolla på målarfärg till huset och sedan ska jonatan och mamma klippa sig :). Efter de så ska vi grilla hemma hos mamma och älskade syster och Alex kommer också sen blir de helt enkelt bara en mys kväll <333

Av Ninni Laurila - 16 maj 2013 22:07

Klockan ringde 06.15 imorse och de var bara att gå upp och fixa sig och sedan äta frukost. Sen åkte jag mot jobbet som jag börja klockan 07.00 och jobbade till halv 2. Sen så åkte jag hem till mamma och pappa å hämta min hund. Vi åkte hem och matade kattungarna sedan slog jag igen mina blå ända till klockan var halv 5. Då gick jag upp och fixa mig och vid 10 i 6 åkte jag till Ludvika och tog en fika med mina älskade vänner angelica och Carra. Vi tjålade så mycket så jag var inte hemma fören klockan 9 och då stod kvällsmaten på bordet som blev pannkakor. Efter de blev de duschen och nu ligger vi i sängen och ska sova och ladda för en ny dag på jobbet imorgon. Men i morgon blir de bara jobb 08.00-13.30 men de räcker för mig. God natt ! Förresten en sak till i dag har vilde Bill i magen vart vild och sparkat mot revbenen, inte så skönt :p

Av Ninni Laurila - 15 maj 2013 15:12

Gick upp vid halv 8 imorse och jag var både vrål hungrig och törstig men ingenting fick slinka i magen. Så jag klädde på mig och åkte å lämna hunden vid mamma och sedan åkte jag till barnmorskan där jag gjorde glucosbelatning och ingen diabetes hade jag. Sedan kände vi vart de olika kroppsdelarna på lilla bebisen var och de va häftigt :) sen så lyssna vi på hjärtat som slog 155slag i minuten och mitt sf mått var över kurvan igen, denna gång låg de på 29cm. Sen så prata vi lite om föräldrar grupp om de skulle bli något eller ej och på något sätt skulle hon lösa de. Efter de 2,5 timmars besöket åkte jag ner till mitt i smeten och handlade frukost åt mig och mamma som blev toast med sallad och dressing. Jag tog med de hem till henne. Sen så åkte jag hem och myste lite med kattungarna och gav dem mat sen blev de en sov paus på 1,5 timmar och nu sitter jag vid köksbordet och har nyss ätit lunch. Nu väntar jag på att Eija ska komma med nycklar för nu ska de jobbas i en veckas tid och jag undrar hur jag ska orka. Sen ska jag åka hem till mamma och pappa då sambon inte kommer hem från jobbet fören i natt och då hoppas jag på att jag redan sover för börjar jobba 07.00 imorgon. Ha de gott :)

Ovido - Quiz & Flashcards