Snart två barns mamma !

Alla inlägg under april 2015

Av Ninni Laurila - 11 april 2015 18:59

idag på eftermiddagen tog Jonatan med sig Tilda till Borlänge så jag fick vila <3 när dem kom hem så hade jag i alla fall fixat maten som blev tacos. När jag precis ska ta bort färsen från stekpannan så ser jag en påse och där i ligger en iPhone 6 som jag tjatat att jag vill ha och nu är den min . Mina underbara älsklingar hade köpt den till mig på sin tripp till Borlänge <3 jag är inte ens värd den så elak och dum jag vart de senaste dagarna av alla gravid hormoner ! Men nu klarar jag av att vara gravid ett tag till kanske :) älskade underbara ni vad skulle jag göra utan er <3

Av Ninni Laurila - 11 april 2015 12:36

Idag fick jag sova 1,5 timme längre än vanligt då jag legat vaken i 2 timmar i natt. Jonatan och tilda busade och när jag kom upp satt dem och åt frukost så jag satt mig och gjorde desamma. Sedan så klädde vi oss och lekte ute <3 vid tio kom våra saknade vänner zaara, Tobias, Edvin och bebis enja hit till oss så vi bjöd på fika och sedan åkte vi tillsammans och grilla korv vid ån <3 mysigt! Nu sover tilda middag och jag ska göra desamma :) när tilda vaknat ska Jonatan och hon åka till biltema och då ska jag passa på att städa här hemma! sen får vi se vad som händer till kvällen blir väl mys framför tv:n <3'

Av Ninni Laurila - 10 april 2015 18:21

En underbar kväll med grillad kyckling och hemlagad potatis sallad :) vi bjöd hem pappa på de också så nu är vi alla mätta och belåtna. Tilda har precis lagt sig och jag ska rensa lite i buskarna innan jag tar kväller och myser mig ner under täcket :) imorgon går vi ner på en talet och de känns bra att ha Jonatan hemma under helgen igen <3 mycket mys och vila blir de för min del då :)

Av Ninni Laurila - 10 april 2015 08:03

Å idag vakande vi halv 7 och äntligen är de fredag :) blev mys och bus på tildas rum innan frukosten. Nu sitter vi framför Elias och räddnings teamet. Om ca 1 timme blir de att gå ut och leka innan jag ska föröska få tilda att sova middag lite tidigare så vi kan äta lunch med Jonatan som tänkt sluta vid 12 idag :) tildas favoritleksak ute är helt klart sandlådan där kan hon sitta i timmar och man får nästan dra in henne efteråt. Idag är det så fint väder så vi kör på grillad kyckling till middag :) mums! Vi får se mer vad dagen erbjuder när Jonatan kommit hem :) de är i alla fall skönt att de är helg och Jonatan blir hemma då tilda haft lov från dagis hela veckan så jag är helt slut Nu. Och på måndag kommer äntligen min mamma hem från jobbet och blir hemma tre veckor :) så nu kanske tiden tills bebis går fortare för går väl förmodligen över..

Av Ninni Laurila - 9 april 2015 10:16

Vi vakande klockan 07.00 idag och vi har haft en mys pys morgon <3 ännu går vi i pyjamas och kommer göra de tills tilda och jag har sovit middag. Nu kollar vi på tv och äter kakor innan de är dags att laga lunch (y) Idag blir de makaroner och korv enkelt och smidigt. Efter lunchen blir de sova och sedan klä oss för att leka ute hela eftermiddagen :) imorgon har jag i alla fall bestämt att Jonatan inte får jobba hela dagen för just nu är jag den tråkigaste mamman i världen som bara är sur och grinig och trött på att vara gravid. Nu är de 11 långa dagar kvar och max 25 dagar! Ush vad mycket de låter. Haha! i kväll blir de pannkakor till middag och efter de bara en Massa mys framför tv:n som alla andra dagar!

Av Ninni Laurila - 8 april 2015 18:54

Idag har jag och tilda haft en underbar dag tillsammans <3 vi började med en massa bus på morgonen och sen fick vi kaffe besök innan vi åkte till Ludvika för att handla ny leklera då de är tildas favorit sysselsättning :) när vi handlat klart tog vi med oss mc Donalds mat med oss hem till lunch. Jonatan överaskade oss och hälsade på hemma på lunchen så vi fick göra de bästa av situationen och dela på maten :). Sen sov tilda middag och jag gjorde desamma. Sen tog vi oss en promenad till pappa och hälsade på där Jonatan sedan hämtade oss :) vi åkte och handla lite smått och gott hem och efter handligen släppte han av mig hos Sylvia så jag fick träffa linn och christoffer. Var där i en timme och när jag kom hem var maten klar :) då åt vi middag och efter de blev de lite mer bus innan de var dags för tilda att sova <3 nu sussar hon sött även fast hon har världens torr hosta fram och tillbaks :(. Jag ligger framför tv:n och ska göra de tills de är dags att sova. Jonatan är och mekar med sin bil i vibberbo. Nu är de inte långt kvar tills bf dagen och jag kan inte fatta hur fort de gått! Men nu går de extremt sakta och jag börjar tröttna :( hehe!

Av Ninni Laurila - 6 april 2015 18:46

Blev en väldigt rolig eftermiddag idag. Vi åkte till borlänge med mamma och pappa, de började med att mamma berätta en rolig sak som hände henne igår och då berätta jag något som hände mig och efter de spårade de ur för oss alla haha. Ett gott skratt förlänger livet :D. Vi handlade hem lite smått och gott och nu sover tilda efter en busig och mysig dag. Själv ska jag ta mig en kopp tee och bara njuta av lugnet. Kram på er!

Av Ninni Laurila - 5 april 2015 18:32

Idag började dagen med mys framför tv:n med prinsessan :) sen åt vi faktiskt frukost framför tv:n utan pappa. Vi väckte han efteråt ;p sen har vi busat en stund innan vi åkte hem till min mamma och pappa för att måla Ägg till påskfirandet vi hade nu på em. Tilda var jätte duktig att måla och ta sänder äggen ;p. Efter de så sov tilda middag och då spela jag och älsklingen monopol :) vid halv 2 åkte jag och hjälpte mamma att fixa maten och vid 3 åt vi :) tilda åt jätte mycket och busade en massa med mormor och morfar innan vi for hem och lekte ute i sandlådan en stund innan lägg dags. Nu sover tilda för natten och jag ligger och kollar på tv och ska göra de hela kvällen tror jag :) blir tidig läggdags! hoppas ni haft en bra dag :)

Ovido - Quiz & Flashcards