Snart två barns mamma !

Alla inlägg under juli 2013

Av Ninni Laurila - 15 juli 2013 19:47

Sovit nästintill hela dagen, när jag inte sovit har jag rastat hunden eller ätit. Vid 14.00 bestämde jag mig för att gå upp och fixa mig och efter de åkte jag hem till mamma med troy för att själv gå och säga grattis till Linn. Sen åkte jag hem och vila tills hjärtat kom hem och när han väl var hemma åkte vi ner till vår älskar väns grav och lämna en födelsedags present som jonatan har svetsat ihop till honom. Saknaden är så stor!!! Sen har vi bara ätit och slöat och vi fortsätter med de tills de är dags att sova. Ha de gott !!

Av Ninni Laurila - 13 juli 2013 20:58

Idag så har jag vart med mamma, Jonna och Alexander på leksandsommarland :) blev en massa sol och så åkte jag Rutschbana två gånger och en galen fors med ringar, dock inte fara för bebisen <3 men mitt under själva besöker var de en kvinna som låg på baken bredvid mig och flera stycken gjorde hjärt och kung räddning. De tog 10-15 min innan hon kom tillbacks. Jag kunde inte vara kvar där fick lämna platsen för stunden då jag bara blev att må dåligt... Ambulansen kom till plats och tog med henne och jag hoppas verkligen kvinnan klarade sig <3 ush de var hemskt!!! När jag kom hem vid 6 tiden åkte jag och hjärtat och handla sedan fixade vi mat som skulle grillas . Medan de låg på grillen målade jag runt ett fönster.. Maten var god och nu sitter jag och funderar på vad vi ska göra. Blir nog en mys kväll. Ha de

Av Ninni Laurila - 12 juli 2013 17:48

Vaknade vid halv 10 åkte direkt hem till mamma där både jag och troy åt frukost. Sedan så badade jag och sola till ett tiden och efter de hoppa jag in i duschen och sen åkte jag till barnmorskan där allt såg helt okej ut. Nu hoppas jag snart bebis kommer ut till mig <3 efter besöket hämta jag troy hos mamma sedan så åkte vi hem och jag somnade och sov till 4 tiden. Sen så blev de en lång promenad på 40minuter med troy. Sen har jag bara slöat. Ligger i sängen nu och är bara arg ledsen och besviken. Alla känslor kommer på samma gång... Jonatan skulle komma hem tidigt idag men han är inte hemm än och klockan är 10 i 6!! Blir så ledsen då han vet hur mycket jag behöver honom nu.. Imorgon så ska jag åka bort hela dagen så då får vi ingen tid tillsammans alls nästan! Fy fan vad jag gnäller ... Nu ska jag sluta skriva !!

Av Ninni Laurila - 11 juli 2013 21:26

Vaknade vid halv 10 och som vanligt fixa jag frukost och satt mig vid tv:n och efter de åkte jag hem till mamma där jag la mig i solen och troy härja som vanligt. Vid halv 3 fick jag nog av solen och åkte hem och sov till 5 sen kom jonatan hem och då åkte vi och fiska med Pernilla och kim. Vi sitter ännu här på bryggan och har inte fått en ända fisk. Snart hem och sova, imorgon väntas mer sol och sedan barnmorska besök :) ha de gott !

Av Ninni Laurila - 10 juli 2013 22:35

Vaknade vid halv 10 steg upp och fixa frukost och satte mig framför tv:n. Sen så målade jag lite på huset och efter de blev de en promenAd med troy och efter de hoppade jag in i duschen. Blev hungrig och tog mig en ost och skinkpaj, sen la jag mig i sängen och sov gott i en timme innan mamma ringde och fråga om vi skulle åka till mejeriet så följde med dit. Mamma hitta ett par byxor och efter de handlade vi fika till bilbingon. När jag kom hem så ställde jag mig och måla ännu en gång. Sen kom hjärtat hem och då myste vi innan jag for i väg på bilbingo med mamma. Nu är jag hemma och ligger i sängen och ska sova. Ingen vinst blev de för nån av oss. Nu vill jag att tiden ska gå jätte fort så lilla bebis snart finns här i vår famn <3

Av Ninni Laurila - 9 juli 2013 18:20

Idag vaknade jag av att hjärtat ringde mig <3 gick upp och åt lite frukost sedan åkte jag och handla två Wienbröd då mamma kom hit mes herkules. Efter ett tag åkte vi hem till henne och sola i nån timme och så blev de lite lunch i mellan. Vid halv 3 åkte jag hem och kolla på tv och troy tvär slockna direkt. Sen fixade jag mig och åkte till Ludvika och träffa efterlängtade Carra <3 sen kom efterlängtade Elin en sväng också. Blev fika och snack. Nu sitter jag hemma och ska snart fixa tacos . Verkar inte bli nå fiske tur som hjärtat lovade mig så då får de bli en mys kväll i stället. Ha de gott !!

Av Ninni Laurila - 8 juli 2013 12:05

Ush vilken dag igår. Blev en sväng på Ullared och sedan åkte vi hem och de var den värsta tiden under min graviditet då bebis knappt rörde sig alls. Han/hon kände sig svag i sina sparkar.. Men på kvällen när vi kom hem så fick jag en hård spark.. Men samma sak idag inte nå mycke rörelser i magen så jag ringde barnmorskan idag och hon bad mig lägga mig på vänster sida i två timmar och på dessa timmar ska jag känna tydliga sparkar minst tio gånger. Har legat här i en timme och en kvart och har känt tydliga rörelser 3gånger !!! Nu börjar jag bli rädd.. Ska ringa in på dags avdelningen om 45minuter om bebis inte kommer igång. Då får vi se vad som händer.. Hoppas bebis börjar böka som bara den snart.. Blir en lugn dag för min del. Ha de gott.. En sak till exakt en månad kvar tills bebis ska komma till världen <3

Av Ninni Laurila - 6 juli 2013 17:51

Vaknade av väckar klockan idag vid 8 tiden gick upp och fixa mig och medans jag gjorde de så gick hjärtat med troy :) efter vi ätit frukost så åkte vi hem med troy till mamma och pappa där han ska vara tills imorgon :) själva tog vi bilen och hämtade upp Rydberg och jennifer och åkte till Göteborg där vi nu är. Sitter på Liseberg och myser mest. :) jag spelar och dem andra åker karuseller, nu sitter jag och ska kolla när dem åker atmosfer sen så blir de mat. Vårt hotellrum är jätte fint och de är skönt att bara komma iväg så här nu innan bebisen kommer. Men lär medela att jag har haft ont fram och tillbacks i sidan av f*ttan. Får hoppas bebis vill stanna ett tag till i alla fall :) ni får ha de så bra de ska i alla fall jag ha :)

Ovido - Quiz & Flashcards