Snart två barns mamma !

Alla inlägg under mars 2013

Av Ninni Laurila - 11 mars 2013 13:08

Idag vaknade jag klockan09.00 på galet bra humör :) åt frukost och kollade på tv. Sedan gick jag och troy hem till mamma och pappa å hälsa på. Sedan tog jag en lite längre promenad hem och nu sitter jag och ska äta lunch som blir en panpizza. Sen ska jag hem till amanda på en kopp kaffe och snacka . En till sak jag gjort idag är att ringt vikariepoolen så imorgon ska jag på intervju :) .. Ikväll blir de bara mys framför tvn med hjärtat <3 idag är de 150dagar kvar tills älskade bebis ska komma ut<3

Av Ninni Laurila - 10 mars 2013 10:59

I natt har jag sovit som en prinsessa. Vaknade dock 8 imorse och då gick vi upp och åt frukost . Sedan har vi städat och nu är jag ny duschad :) idag blir de att hälsa på svär mor och svär far sedan ska vi hälsa på Pernilla och kim med mamma och pappa. I kväll bjuder Matias oss på mat :) mums! Ha en bra dag allesammans så kommer de lite bilder på de som blev handlat igår :) alltså massa bebis saker :):)
Vill passa på att tacka mamma som köpte en del av allt detta <3

Av Ninni Laurila - 9 mars 2013 19:12

Imorse klockan 04.00 gick vår bil mot Ullared. Jag började köra men efter två timmar fick jag och jonte byta trött som jag var. När vi kom dit så blev de shopping i 4 timmar innan bil resan hem igen. Jag och älsklingen handlade en massa till bebisen i magen och så fick jag två mamma plagg + en massa annat bra och ha. Min mamma var även med och hon handla också lite till bebisen i magen <3 vi hade räknat med att handla för Max 1700 men vi kom undan med 1400 kr och inte mer :) där emot så handla mamma på sig en massa så hennes blev snäppet dyrare ;). Nog om de nu sitter vi i bilen och är hemma om ca 50min känns as skönt för jag är jätte trött och slut . Bilder på saker vi handlar kommer imorgon :) när vi kommer hem blir de att krypa ner under täcket framför melodifestivalen. Ha en bra kväll alla kära vänner :)

Av Ninni Laurila - 8 mars 2013 17:41

Idag så gick de bra på ultraljudet, bebisen i magen mår bra <3 vi blev flyttade till 8 augusti från den 28 juli men de spelar inte mig någon roll den kommer ut när den vill. Bara den mår bra så är jag nöjd :) dock fick vi inga bra bilder för vår vilding där inne ville inte visa sig så tydligt ;) hehe. Efter ultraljudet åkte vi och handla babyskydd och babygym :) sedan åt vi mat ute och efter de hämta vi upp sambons lilla syster som skulle åka med oss hem. Vi tog även ett stopp i Ludvika och beställde barnvagnen :) så nu är vi på g med allt känns underbart. Nu ner till affären och handla så att vi kan laga tacos <3 ha de gott. Blir tidig läggdags för klockan 04.00 inatt går bilen mot Ullared :)

Av Ninni Laurila - 8 mars 2013 07:01

Nu är dagen här. Då vi ska få se vår bebis för första gången. Jag har sovit som en kråka i natt då jag vaknat och vart orolig att något ska vara fel... Men de ända jag vill höra är att den ska må bra <3 min älskade sambo sussar sött bredvid mig och troy nere vid mina fötter. Själv kan jag nog inte sova mer så snart ska jag gå upp och duscha sedan blir de frukost innan vi ska fara. Om allt ser bra ut så ska vi kolla på bilbarnstol och beställa barnvagnen :) ha de gott så kommer bild sen :)

Av Ninni Laurila - 7 mars 2013 09:36

Hoppas denna dag blir bättre än igår då jag var arg mesta dels av dagen. Men idag känns de som att de kommer bli en bra dag för imorgon är de dags för ultraljud :) jag hoppas allt är bra med lillen där inne. Idag ska jag i alla fall gå till mamma igen och hälsa på, sedan hem med hunden och ta bilen och hämta brorsan som ville ha skjuts till Ludvika för att köpa hockey prylar. Sen får vi se om de blir en tripp till Söderbärke och hälsa på Suss och barnen. Ha en bra dag de ska jag ha idag !

Mina älsklingar på bilden <3

Av Ninni Laurila - 6 mars 2013 09:01

Vaknade upp bredvid min katt och hund i morse <3 så mysigt! Min sambo är och jobbar som alla andra dagar. Ska snart gå upp och fixa frukost som blir två mackor med leverpastej. Sedan ska jag gå hem till min älskade mor som kom hem från jobbet igår. Sedan får vi se vad dagen har att erbjuda. Ska försöka få kontakt med min vän linn och se om hon vill bjuds på kaffe idag också. Jaja nog om detta :) har en bebis i min mage också som är livlig där inne. Om två dagar så ska vi på ultraljud och de ska bli spännande. Ha en bra dag de ska jag försöka ha .

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards