Snart två barns mamma !

Alla inlägg under mars 2013

Av Ninni Laurila - 19 mars 2013 16:35

Idag så har jag jobbat i förskoleklassen.men dagen där gick fort så vid 1 tiden åkte jag hem och myste med sambon min :) vi spelade kort och tog de bara lugnt tills han åkte vid 3 tiden. Så nu är han på jobbet och jag har redan hunnit kolla på tv och duschat. Nu ska jag slå igen mina blå och sova i en timme innan jag ska gå ut med bebis på promenad :). Ikväll kommer även min mamma hem från sitt jobb så då ska jag hem dit och mysa <3 Så de blir en lugn kväll nu. Ha de gott och så alla vet bebisen mår bra i magen <3 vi längtar så mycket tills h"n ska komma ut <3

Av Ninni Laurila - 18 mars 2013 14:10

Idag blev jag väckt av vikariepoolen vid kvart i 8 så de var bara att gå upp och göra oordning sig och slänga i sig frukost. Sen var de bara att sätta sig i bilen och åka till röda berga. Så idag har jag haft hand om förskoleklassen och de var jätte kul :) ska vara där imorgon också. När jag kom hem vid halv 2 så gick både jag och jonatan ut med troy . Sedan så åkte hjärtat och jobba så nu blir vi själva. Ska åka hem till sylvia på en kopp kaffe sedan så blir de bara soffmys hela kvällen. Ha de gott ..

Av Ninni Laurila - 17 mars 2013 10:19

Idag vaknade vi först klockan 08.00 men somna sedan om och vaknade klockan 10 och då gick vi upp och åt frukost. Jag har fått en förbaskad halsbränna nu och de känns skit drygt. Ja idag är de min och jonatans 4år och 4månaders dag och de ska vi fira med genom att storstäda här hemma :p, sen ska vi ta en promenad med hunden. Och efter de blir de en romantisk lunch som består av korv med bröd :p . Klockan 15.00 ska jag till berga hallen och kolla på barkens sistahandbollsmatch sen blir de bara hem och mysa och kanske spela bingo lotto :) ha en bra dag :)
Bebisen i magen är lugn för de mesta nu men ibland får man sig en smäll :')

Av Ninni Laurila - 16 mars 2013 13:48

Hej och hå! Idag började vi dagen med fil och flingor. Sedan spela jag och hjärtat lite kort. Sen fixade jag mig och så åkte vi till Ludvika och kollade lite. Vi köpte en massa skit på dollar sedan åt vi en varsin macka på subway. Nu ligger jag i sängen och är dö trött :/ jonatan har vart ut och cyklat. Senare ska jag i alla fall åka till affären och handla så vi kan baka biskvier :) .. Sen blir de ännu en mys kväll. Hoppas ni får en bra dag :)
Såg 4 älgar när vi åkte hem från Ludvika.

Av Ninni Laurila - 16 mars 2013 08:35

Blev att skriva fredagens inlägg idag. Igår så jobbade jag på Harnäs dagis 09.00-15.30 De är ett kul jobb men när man kommer hem så är man helt jävla slut. Så igår var jag inte på humör. Men efter vi hade åkt och köpt godis så blev jag lite gladare. Vi åt även kebab rulle som var hur gott som helst. Vid klockan 20.00 så kollade vi på gladiatorerna och vid 21.30 kolla vi på farmen och den rätta vann :) Erik !! Nog om de någon gång under dagen så lyssnade vi på bebisens hjärta :) men man hör inte bara de man hör hur vild den är där inne , häftig känsla :) hoppas ni hade en bra dag :)
Gick in i v.19 <3

Av Ninni Laurila - 14 mars 2013 21:09

Idag så ringde vikariepoolen och växte mig och fråga om jag kunde jobba på Harnäs förskola idag och imorgon och jag svarade så klart ja. Så jag gick upp kvart i 8 gick med troy på promenad. Åt frukost sedan åkte jag mot jobbet som jag börja klockan 09.00 . Underbara barn att jobba med kändes underbart fast dock kom jag hem trött som in åt helvete rent ut sagt :p la mig i sängen och vilade 40minuter sedan fixa jag och älsklingen mat. Sedan har de bara mysts framför tv:n. Nu ligger jag i sängen och ska vila upp mig för morgon dagens jobb. Hoppas ni haft en bra dag. Klockan ringer om 10timmar och 40 min :) natti !

Av Ninni Laurila - 13 mars 2013 08:54

Helt underbart <3 vaknade klockan 08.00 och sen dess har bebis i magen vart hel vild. De är häftigt hur de kan växa något innuti magen :') nu ska jag gå upp och ge både mig och djuren frukost. Sedan sätta mig och glo på tv innan de blir en promenad med hunden. Idag får vi se vad dagen har att erbjuda har inte planerat något alls förutom att slöa som vanligt ^^ . Ikväll ska jag i alla fall mysa med hjärtat och till kvällsmat får de bli pannkakor med grädde och sylt. Och snart börjar farmen gå mot sitt slut , tråkigt! Ha en bra dag :)
Bebismage v18+4

Av Ninni Laurila - 12 mars 2013 11:04

Min älskade sambo ringde och väckte mig klockan 08.00 och jag frågade vad han ville vid den tiden. Då sa han du ska ju ringa Britt Marie " barnmorskan" och byta vår tid till i april. De var gulligt av honom men jag bad han ringa och väcka mig kvart i 9 i stället men jag kunde inte somna om så jag gick upp. Jag åt frukost som blev två mackor med leverpastej. Sen har jag vart ute på promenad med min älskade vovve och nu ligger vi båda och slöar. Ska snart gå upp och fixa mig sedan blir de lunch. Vid halv 2 ska jag på möte och skriva in mig på vikariepoolen, hoppas på lite jobb. Sedan ska jag hem till min bästa vän Linn på kaffe <3 och efter de blir de bara mys med älsklingen hela kvällen som vanligt <3 bebisen i magen mår bra då man trycker lite på magen så får man en puff tillbacks och de är så mysigt kan inte beskriva känslan över hur lycklig jag är :') ha en toppen dag!

Ovido - Quiz & Flashcards