Snart två barns mamma !

Alla inlägg under maj 2015

Av Ninni Laurila - 10 maj 2015 21:18

dags att sova efter en hel mysig dag i Björsbo med kusinerna, farbror och Nathalie <3 de började med en massa lek för barnen och tjål för oss vuxna då vi även passa på att fråga David om han ville va gudfar till wilda och de ville han :) kul <3 sen fikade vi innan de vart mer lek och sedan lunchade vi tillsammans som blev pizza. Mums ! Efter de klädde vi oss och gick till deras stall så Tilda skulle få klapp hästarn men de slutade med att hon satt på häst ryggen och red. Vår modiga tjej var så stolt <3 först red hos själv och sedan med kusin Elma :) efter de så begav vi oss hemåt och väl hemma la jag Mig och myste med Tilda och hon somnade på min mage som inte hänt på säker 1 år om inte mera <3 de var så himla mysigt så där låg vi i en timme innan kvällsmaten <3 sen hälsa mamma och papp på då blev de en massa bus innan badet och sen var de läggdags för Tilda :) nu ligge jag i sängen och ska sova efter en härlig promenad !

Av Ninni Laurila - 9 maj 2015 01:44

Sitter och ammar i skrivande stund ! Igår hade vi en mysdag i Västerås :) lekte på Leos lekland och busa en massa <3 på vägen hem blev de Xxl där de följde ned nya träning skor hem :) har ju börja gått 20minuters promenader nu så himla skönt att göra nånting . När vi kom hem igår blev de bara mat fix innan läggdags för Tilda <3 igår var de även wildas tre veckors dag. Tiden går så fort och hon har blivit så stor. Nej nu ska jag snart sova igen . Kram hej

Av Ninni Laurila - 5 maj 2015 09:34

idag började Jonatan att jobba och morgonen för oss har gått bra vi började med att fixa oss sedan busade vi innan vi åt frukost, wilda har sovit nästan hela morgonen annars har hon suttit nöjd i babysitten. Sedan har vi dammsugit och hängig upp tvätten som vi satt igÅng på morgonen . Nu är vi hemma hos mamma och morbror Matias är också här :) så nu är de bara bus med han som gäller. Jag har precis ammat wilda och nu sover hon igen ! Senare idag ska vi leka med grannarna sen får vi se vad vi hittar på när Jonatan kommer hem. :)

Av Ninni Laurila - 3 maj 2015 20:15

En härlig söndag som började med mys med min stora tjej medan Jonatan och Lill tjejen sov vidare :) sedan blev de en frukost tillsammans med familjen innan jag tog med mig barnen till mamma och pappa å Jonatan åkte och köpte lite saker i Ludvika och han handla även med mc Donalds mat mums . Efter de åkte vi hem och Tilda sov middag och jag myste med wilda :) sen blev de ute lek på eftermiddagen innan vi fick besök av Nathalie , David och Elma :) mysigt ! Efter besöket var klockan 6 och läggdags för Tilda så jag fixade henne och la henne <3 vi pussas alltid lite extra på kvällarna för att reta pappa ;) hihi . Nu ligger jag i sängen och tänkte faktist sova , har precis ammat wilda och nu sove hon nog en stund innan de är dags att amma igen :) god natt !

Av Ninni Laurila - 1 maj 2015 11:40

En underbar kväll vart de igår med god mat och underbart sällskap :) Tilda var på toppen humör hela tiden och wilda sov hela tiden så de var himla skönt att kunna få äta upp maten i lugn och ro :) Tilda älskade maj brasan och sa hela tiden brinna brinna :) haha. Mindre rolig morgon har de vart ! Tilda vakande klockan 06.00 jag fick en sovmorgon till halv 8 riktigt skönt . Men sen vi gick upp har Tilda vart sur och grinig och ledsen för de minsta lilla. Vid halv 10 satte vi oss i bilen , Jonatan skulle åka och storhandla och vi andra åka hem till mamma och pappa men Tilda ville åka med och handla så hon fick göra de ! Men tydligen hade Jonatan inte haft de lätt med henne, hon hade vart sur och grinig hela tiden och grinat för de minsta lilla. ( tur att de inte var jag som åkte ) nu är vi alla hemma och Tilda sover middag och vid 1 får vi besök av Rydberg och Jennifer :)) vi får hopps Tilda är gladare då! Sen får vi se vad dagen erbjuder. Hoppas ni får en underbar helg :)

Ovido - Quiz & Flashcards