Snart två barns mamma !

Alla inlägg under maj 2015

Av Ninni Laurila - 23 maj 2015 13:53

lördagen började med att jag och Tilda tog oss en promenad <3 blev att stanna och kolla på hästar. Efter promenaden åt vi frukost och sedan duschade jag och fixade mig och sedan fixa vi barnen för att åka på barnens dag i fagersta. Tilda tyckte de var jätte kul <3 nu har vi precis kommit hem därifrån och barnen sover och jag ska passa på att vila. Jonatan är ute och snickrar. Sen får vi allt se vad vi hittar på för tok :) ha en bra dag för de ska vi :)

Av Ninni Laurila - 22 maj 2015 12:23

äntligen fredag och de började vi med en myafrukost hela familjen innan vi fixa oss och gick till öppna förkolna med barnen <3 där blev de bus för Tildas del med Lasse och silas :) vi satt mest och prata med Jonna och Julia. Nu kom vi nyss hem därifrån och då slockna Tilda på en gång och wilda sover nu också så jag ska göra desamma nu när mannen i huset är på byggmax. Efter vi alla sovit klart blir de Ludvika och handla lite smått och gott till oss alla ! Tilda ska få sängkläder , wilda ska få byxor och jag ska kolla efter lite saker på de gamla merjeriet och Jonatan får handla maten ;p . I kväll blir de mya själv framför tv:n då Jonatan ska ut och meka med bilen . Tror jag kör på Gottis dag idag då .. Hoppas ni får EB underbar dag :)

Av Ninni Laurila - 21 maj 2015 10:01

Äntligen tor och de betyder alltså snart lång helg tillsammans med hela min familj <3 morgonen började med frukost och vid halv 8 kom Tildas kompisar Alma och Asta hit och lekte innan dagis. Jag körde dem alla och lär sägs att ha 4 barn för en timme var fan kämpigt ;p. Dem kommer i alla fall ha riktigt skoj på dagis då dem ska fira förskolans dag så skulle bli plockmat och fika för dom till lunch och en massa ballonger hängde de överallt . När jag lämnat dem åkte Jag hem och tog på mig gå skorna sen tog jag och wilda en halvtimmes promenad :) nu sitter jag och ammar sen blir de att byta en bajsblöja innan jag ska dammsuga . Får hoppas wilda sover så jag kan göra de noggrant . Sen blir de lunch innan vi bara ska vara innan de ör dags att hämta Tilda igen -<3 . Sen åker vi hem till Michelle för där ska Tilda få vara när vi ska på läkarundersökning med wilda <3 sen får vi se vad vi hittar på i kväll :) ha en fin Dag <3

Av Ninni Laurila - 18 maj 2015 19:20

Idag började jag och wilda med en sovmorgon medan de andra två var uppe och lekte . Där efter gick vi en promenad på 5km <3 så mysigt när hela familjen gör de . Sedan blev de lunch och efter de sov Tilda middag och wilda var så klart vaken då :) när Tilda vakna somna wilda haha . Jag och Tilda lekte innan vi klädde oss och lämna Jonatan och wilda hemma för Att själva åka och handla frukt till fruktsalladen som vi bjöd våra vänner på när dem kom på eftermiddagen. De blev en massa bus och lek för Tilda och Edvin . För oss mammor blev de ammnings race och för papporna bus ! Haha . När dem åkt vid 5 fixade vi kvällsmaten innan de var dags för Tilda och sova. Nu sover hon så hon orkar dagis imorgon och wilda sover faktist också men kommer väl snart vakna för att sedan vara vaken i några timmar. Jag har i alla fall hunnit styrke träna i 30 minuter nu på kvällen och de är jag så himla glad över ! Älskar att träna och längta verkligen tills jag får löpa igen ! Men de dröjer nån månad till men imorgon tänker jag försöka mig på cykling :) så himla kul! Ha en fin kväll de ska jag ha !

Av Ninni Laurila - 18 maj 2015 03:37

här sitter jag och ammar prinsessan som inte ätit sen halv 11. De är allt rekord länge i mellan . Idag blir de en massa bus hemma tror jag . Förmodligen hälsa på mormor som åker på jobb idag efter 5 veckor hemma .. En promenad ska vi hinna med också . Nu sova igen. Natti

Av Ninni Laurila - 16 maj 2015 16:21

Nu har Tilda sovit i sin stora säng två nätter <3 vår duktiga flicka :) idag vakande Tilda halv sju så jag gick upp själv och lekte med henne en timme innan Jonatan och wilda vakna och kom upp . Jag och Tilda hann med en mysig frukost tillsammans också! Sen fixade vi alla oss och satte oss i bilen och åkte till Örebro där vi tillbringat vår dag ! Började hemma hos syrran för att fira Alex som fyllt åter år. Vi blev bjudna på mat och fika . Efter de tog vi med oss alla förutom Jonna till lek och buskandet. Tilda ville bara leka med alle, Michelle och bobbo (morbror) . Nu är vi äntligen på väg hem efter en mysig dag. Blir en lugn kväll men först en promenad för min del ??

Av Ninni Laurila - 13 maj 2015 12:17

Idag ska Tilda sova Borta hos mamma och papp <3 de säger hon aldrig nej till då hon älskar dem så himla mycket och jag är så glad över att ha dem i våra liv ! Nu är ho på dagis och leker med sina kompisar och jag och wilda har hunnit med en hel del . Startat en diskmaskin , lagat matlådor. Gått en promenad och nu ligger vi i sängen innan vi ska Fara hem till mamma och papp en sväng innan de är dags att hämta hem Tilda till dem :) sen i kväll ska jag och Jonatan laga god mat och bara vara så länge wilda sover <3 ska bara rå om varandra :) hoppas ni får en bra kväll !

Av Ninni Laurila - 12 maj 2015 19:33

imorse började vi med lek medan Lillan sov och sedan frukost . Sen åkte vi och myste hos barnens mormor och morfar innan dagis. Sedan åkte jag och lämna Tilda vid dagis och sen åkte jag och wilda hem och tvätta och städa lite innan vi bara myste i sängen. Sen for vi hem till mamma och pappa igen innan de var dags att hämta Tilda . Pappa tog wilda så åkte jag och mamma och hämta Tilda :) sen vart de mellis från Ica , en frozen yoghurt och banan. Sen fick vi främmande av Michelle hos mamma och pappa innan vi for hem och laga mat som blev blodpudding. Nu på kvällen har jag gått en kort promenad med hunden. Nu ammar jag wilda i soffan innan hon somnar för natten. Sen är de bara att amma ca 4 gånger till i natt . Ha en fin kväll de ska jag :)

Ovido - Quiz & Flashcards