Snart två barns mamma !

Alla inlägg under mars 2015

Av Ninni Laurila - 17 mars 2015 19:02

En härlig dag! Började med mysfrukost med tilda innan dagis :) sedan körde jag dit henne och hela vägen dit tjata hon på Anna och barnen. Hihi. När jag lämnat henne åkte jag och hämta ut en babybox från apoteket i smedjebacken. Sen hem och börja stor Städa köket och efter en timme kom min älskade man hem och överaskade mig och tog med mig på lunch <3 sen så fixade han lite lister och jag fortsatte och städa innan vi hämtade tilda <3 hon vart överlycklig när vi båda kom och efter dagis åkte vi och fika innan en massa lek ute. Sen blev det kvällsmat och ett bad för prinsessan innan läggdags <3 nu ligger vi framför tv;n och fortsätter med de tills vi ska sova :) ha en underbar kväll :)

Av Ninni Laurila - 14 mars 2015 19:02

En underbar lördag som började med morgon mys framför tv:n med min lilla prinsessa <3 Jonatan fick sova en stund extra så jag och tilda fixade gröt till alla oss till frukost :) när vi ätit frukost fixade vi oss och dammsugde hela huset och efter de satte vi oss i bilen och åkte till västerås för en massa bus på leklandet :) tilda älskar leos lekland och hon busade som bara den och träffade på Leo. Efter vi busat klart åkte vi och leta skor till mig och tilda :) jag hittade ett par direkt men till tilda hitta vi knappast några och när vi väl hitta till henne så fanns de ingen storlek :( så vi kom hem utan skor men med en dyr rutschkana i stället som tilda har åkt med hur mycket som helst sen vi kom hem. Men efter ett tag så gick vi ut och lekte och sedan var de dags för kvällsmat :) tilda fick en pirog då jag och Jonatan nu ska ha mys kväll framför mello :) för oss blir de halverade Bakpotatisar i ugnen med fläskfilé och hemgjord Beasås och en god sallad :) mums! Hoppas ni haft en bra dag :)

Av Ninni Laurila - 13 mars 2015 06:40

Äntligen fredag och de betyder ännu en underbar helg med familjen <3 som jag älskar de! Idag börja vi morgonen klockan 06.15 så nu kollar vi på tv. Sen ska jag fixa en god frukost som vi kan äta framför tv:n. Sen får vi se om vi leker ute eller åker till öf en sväng och leker av oss :) efter tilda sovit middag ska vi i alla fall ut till Jonatans jobb då Anders fyller år idag och tilda vill så klart åka traktor med sin pappa :) sen blir de i alla fall lek ute på eftermiddagen och Bara vara. Sen har vi i alla fall planerat att åka till leos lekland och handla skor till tilda och mig :)

Av Ninni Laurila - 12 mars 2015 11:44

Igår var energin på botten och jag var sur och grinig. Men när tilda var på dagis så storstäda jag bebisens rum och började med tildas men tillslut sa kroppen ifrån så la mig i sängen och somnade hastigt i 2 timmar sov jag. När jag vakna åkte jag och hämta tilda på dagis där även hon sov så fick väcka henne. När vi kom hem fick vi besök av mamma och pappa som busade en massa med tilda. Vid tre gick vi ut och lekte och de gjorde vi ända tills jonatan kom hem. Idag så vakna jag pigg och glas så underbart! Jag och tilda myste framför tv:n med frukosten innan vi åkte hem till mamma och myste då hon åker på jobbidag. Sen åkte jag och lämna tilda på dagis och som hon älskar de <3 kollar inte ens på mig säger bara Hejdå och vinkar åt ett annat håll haha. När jag kom hem storstäda jag klart tildas rum, toaletten och de som gick i hallen då vi håller på att sätta upp nya lister. Nu ligger jag i sängen och tänkte faktiskt vila då de behövs nu innan bus ska hämtas igen :) sen blir de mellis och sedan lek ute tills jonatan kommer hem för då ska vi åka och skriva på faderskaps papprena (y). Sen är vi nog snart redo för bebisens ankomst :)

Av Ninni Laurila - 10 mars 2015 06:42

Dagarna går och graviditeten hat varit så himl bra men de sista dagarna har jag vart nere, sur och grinig och haft ont i ryggen :( jag hoppas humöret vänder då de inte alls är kul att vara sur.. Idag går vi in i vecka 34+0 känna underbart att de närmar Sig. Nu myser jag framför tv:n med min prinsessa och sedan blir de frukost och efter de ska vi klä oss för att sedan åka till dagis :) tilda älskar verkligen dagis och de är så himla kul att se! När tilda är på dagis så ska jag egentligen börja stor städa här hemma men orken finns inte :( så de blir att sätta igång en maskin med kläder och sedan sova sova sova. Sen får vi se vad dagen erbjuder. Ha en toppen dag <3

Av Ninni Laurila - 8 mars 2015 19:43

Tiden kommer verkligen i fatt mig! Snart snart snart är vi två barns föräldrar! Max 8 veckor kvar! 6 veckor till Bf och om 3veckor räknas graviditeten som fullgång. Snart har vi ännu ett till barn vi ska älska gränslöst <3 tilda är också redo för ett syskon, vår älskade Prinsessa frågar efter bebis varje dag <3 älskar mib familj mer än allt annat :')
JAG ÄR SÅ HIMLA Lycklig <3

Av Ninni Laurila - 7 mars 2015 18:18

Började morgonen framför bolibompa med min prinsessa <3 vid halv 8 väckte vi pappan i huset och åt frukost <3 sen borsta vi tänderna och klädde på oss och gick ut och fyllde bilen med skräp som Jonatan sedan körde till tippen. Jonatan åkte dit och vi hem till mamma där kusin alex och moster jonna också var. Vi myste en stund innan de var dags att åka hem och laga lunch och efter lunchen somnade tilda gott i två timmar <3 vid två tiden fick vi besök av Rydberg och Jennifer å de är alltid lika trevligt <3 dem åkte hem vid halv 4 och då åkte vi och handla lördagsgodis och tilda var så glad som fick en egen påse :) när vi kom hem badade jag och tilda tillsammans medan Jonatan laga mat. Dem åt fiskbullar och mos å jag åt svampomelett :) nu ligger tilda och sover gott och jag tänkte kolla på tv och bara vara innan de är dags att slå igen de blå. Ha en bra kväll!

Av Ninni Laurila - 6 mars 2015 13:12

Härlig dag började med en godfrukost framför tv:n med min underbara prinsessa <3 vid 20 över 9 hälsade vi på hemma hos Maria och barnen så de blev en massa prat för oss och bus för barnen. Vid halv 11 åkte vi hem till mamma där jag lämnade tilda för att handla lunch :) efter lunchen somnade tilda gott och sover ännu! Jag har hunnit skriva förlossnings brev, druckit kaffe, skrivit ut mig ur arbetsförmedlingen och byggt ihop mamma och pappas vardagsrums bord (y) ja jag är grym :)) haha. Nu väntar jag på att tilda ska vakna och Jonatan ska komma hem! Sen blir de att storhandla och förmodligen en promenad i detta vackra väder :)) hoppas ni får en underbar helg! Det

Ovido - Quiz & Flashcards