Snart två barns mamma !

Alla inlägg under november 2013

Av Ninni Laurila - 13 november 2013 14:38

Idag hade vi sovmorgon till 09.00 Gick upp och åt frukost å kolla på tv. Sedan åkte vi och hälsa på vid rödaberga där jag jobbat men de blev ej långvarigt då Tilda var trött. Satte oss i bilen och åkte hem till mamma. Tilda somnade på en gång. Jag lämnade Tilda hos mamma och tog å åkte hem med troy, vidare till affären och handla napp flaskor till Tilda då hon inte tar bröstet alla gånger så har vi fått börja ge på flaska.. Men är glad att jag kunnat amma så här länge i alla fall . När jag kom hem till mamma efter jag vart vid affären då hade hennes hund smitit... Fick leta efter han men hitta han ej så gav upp och gick hem mot mamma och då låg hunddjävulen på gården. Haha. !! Fixade lunch där sen har vi myst där ett tag. Nu är vi hemma och jag ska beställa hem en massa kort ;) senare blir de promenad hem till emma på en kaffe :) ha de gott !

[Bild]

Av Ninni Laurila - 12 november 2013 17:43

Idag har Lill tjejen fått sina 3månasers sprutor ? stakars liten men de gick bra! Sen träffa jag Linn på en kaffe och efter de åkte vi hem och kolla på tv.. Vid halv 4 kom jonatan hem och då gick jag en timmes Pw med hunden och efter de styrketränade jag :) nu ska fettet bort ! Nu har jag och Tilda precis satt oss i soffan då Tilda nyss fick sig ett bad :) snart ska jag hoppa in i duschen ! Ha en bra kväll alla

Av Ninni Laurila - 10 november 2013 17:29

Idag så vaknade jag och Tilda halv 8 :) vi gick upp och fixade lite sen åt jag frukost och efter de fixade vi frukost på sängen till pappa jonatan och han blev jätte glad :) sen så tog jonatan Tilda och jag tog med mig troy på en 45minuterspromenad och efter de ställde jag mig på crosstrainern och styrketränade efter de! Sen har vi strosat runt här hemma tills klockan blev typ 13 då börja jag slå in julklappar och sen åkte vi till rusta i Ludvika och handla en filt å matta till vardagsrummet då vår nya soffa kommer i morgon. Sen handla vi mat och åkte hem. Nu sitter vi i soffan efter att ha förberett maten tills i kväll. Tilda har vart jätte duktig i dag, sovit i sin egna säng på dagen och de blir desamma i kväll :) nu ska vi i alla fall börja med att lägga henne i sin säng sen får vi se om hon sover där hela natten eller om hon får sova hos efter ett tag. Nu ska vi mysa hela kvällen lång ! Puss hej

Av Ninni Laurila - 9 november 2013 22:11

Ojojoj är så chokad hur bra de gick att åka fram och tillbacks med vår lilla tös. Stolt mamma och pappa! Idag kom vi hem klockan halv 6 och jag var helt slut. Men de var inte Tilda, hon testade sin nya Babysitter och sin lekmatta och leksaker. Vi packade upp allt och sen badade vi Tilda. Efter de åkte jonatan och handla mat som var en övervakning och de blev Kina mat. Mums !!! Tilda somnade gott redan vid 8 så hon la vi i sängen och satte baby talkern vid henne så vi fick se att den fungera :) de gjorde den. Så imorgon ska hon få premiär sova i sin egna säng :)) nu sussar hon sött bredvid mig och jag tänkte också sova. Jonatan ska hålla på med bilen och förmodligen blir de hela natten. Men han lär får göra de han tycker är kul också :) nej ha de gott och god natt !

Av Ninni Laurila - 8 november 2013 23:08

Dagen började med att vi åkte till vårdcentralen med Tilda då hon är rosslig i halsen ! Fick ta blodprov och sedan vänta på svar ! Men de var inget virus men vi fick hostmedicin då hon hostar. Sen satte vi oss i bilen och åkte mot Ullared där vi var framme kl 17.30 !!! Vi handlade på oss jätte mycket :))) mest till vår älskade dotter ! Vi brände nästan 4papp! Vid 20.30 var vi ute där ifrån, vi tog oss en varsin korv med bröd och sen tog vi bilen mot Göteborg Tilda somnade gott strax innan vi gick ut där ifrån :) när vi kom till hotellet år vi riktig mat och nu ligger vi och ska sova ! Imorgon ska vi kolla på en bil sen åker vi hem över ! Lär säga att resan gick bra med en liten bebis med sig ??

Av Ninni Laurila - 6 november 2013 15:25

Idag är de Lill lördag och de betyder en massa mys med familjen som vanligt :D imorse sov vi till klockan 9 gick upp och åt kiwi och sen var de dags att klä på oss och gå till BVC för att väga och mäta Lill prinsessan <3 hon växer så de knakar min lilla ? sen gick vi till affären sen gick vi hem. Tilda somnade så jag hann äta lunch och vid halv 2 kom sylvia på besök. Tilda var vaken hela tiden och sen hann jag måla lite också och städa
.Jonatan kom nyss hem och nu ligger Tilda och sover å jag kollar på tv medans jonatan fixar bilen till besiktningen imorgon :) sen ska jag träna på crosstrainern sen blir de en massa mys !

Av Ninni Laurila - 4 november 2013 13:49

Alltså min lilla tjej är fortfarande trött efter dopet igår ! Men hon var så himla duktig och hon fick så himla fina saker av underbara människor <3 tack till alla som kom ? idag vaknade vi klockan 09.00 då klädde jag på Lill skruttan kläder och åkte hem till mamma och pappa å lämna henne där så jag och troy kunde ta en pw. Blev 2km med han och 2,5km själv . Sen när jag kom hem till mamma låg lilla hjärtat och sov då passa jag på att äta lunch sen satt jag mig och skrev om dopet till hennes 1års bok. Sen myste vi en massa och busa innan hon somna igen då börja jag skriva förlossningsberättelsen som hon ska få ha i sin ettårs bok. Efter de åkte vi hem och nu sitter vi framför tv:n och hon sover ännu. Lilla tjejen <3 sen när hjärtat kommer hem ska vi hjälpas åt och städa för en gång skull :) och sen blir de en promenad tillsammans <3 till kvällen blir de en varm dusch och en massa mys framför tv:n . Jag älskar familje livet ???

Av Ninni Laurila - 3 november 2013 07:16

Idag ska våran fina älskade tjej döpas <3 hon är också hela 3 månader gammal idag <3 ska bli så kul att ge henne sitt namn och se om hon tycker de är skönt att få vatten på huvudet ;) brorsan min sak vara Gud far och ska bära Tilda och jonatans lilla syster Carra ska vara gudmor och bära korset. Jonatan ska hälla i vatten och jag tända ljuset <3 jag ska även läsa något skit (pinsamt) .. Ja ja har mycket att stå i innan dopet! Nu ska jag ta mig en pw med hunden och sedan ska jag duscha och sen har vi tårtan att bygga ihop. Så nu lär jag börja dagen så vi hinner med. Ha en bra dag de ska vi ha :)

Ovido - Quiz & Flashcards