Snart två barns mamma !

Alla inlägg under januari 2015

Av Ninni Laurila - 12 januari 2015 21:57

Dags att sova efter en mysig dag med min underbara dotter <3 imorgon är de dagis som gäller för tildas del och jobb för min del :) väldigt kul att komma ut och jobba lite till innan jag går på mamma ledigt igen! :) natti!

Av Ninni Laurila - 11 januari 2015 18:03

Hemma efter en underbar helg i Sundsvall <3 bara njutit och myst! Idag var de segt att åka hem men tilda är så himla duktig att åka bil så de är ju himla skönt. Vi stannade på vägen och åt mat och där fanns små karuseller som hon skulle åka. när vi kom hem till smen stanna vi hos mamma och pappa å lämna rese sängen sedan for vi hem och laga lite middag till tilda! Efter bada hon och jag duscha! Nu sover hon gott i sin säng och jag ska åka upp till Ludvika och storhandla! Hej och hå

Av Ninni Laurila - 10 januari 2015 10:45

En underbar lördags morgon :) myste i sängen med familjen som vi aldrig lyckas med hemma. Sedan åt vi en god frukost innan vi klädde oss och gick ut på en promenad :) tilda åkte pulka och tyckte de var himla kul! Nu ligger tilda i sängen och ska sova efter att nästan ha somnat i pulkan :p. Själv ska jag vila efter att jag var vaken alldeles för länge igår med en massa monopol spela med robban och janette! Efter tildas vila åker vi in och shoppar lite, kvalitets tid med mig själv då tilda ska åka med sin pappa och farbror och handla :) i kväll kommer även en till av tildas kusiner upp :) mysigt! Nu ska jag njuta av sista dagen i Sundsvall och bara vara med min familj! Ha en bra dag

Av Ninni Laurila - 9 januari 2015 10:12

Tilda sov till halv 8 imorse och då gick vi upp och åt frukost :) sen busa vi lite innan innan vi gick ut och busa i snön! Blev bara en liten stund då lilla prinsessan inte alls sovit sina timmar som hon bruka på en natt så nu ligger hon i sängen igen och ska sova så hon orkar med dagen! När tildas kusiner slutat skolan ska vi fara till badhuset och bada :) mysigt! Sen blir de middag ute i Sundsvall <3 älskar mini semester med familjen :) hoppas ni får en underbar dag

Av Ninni Laurila - 8 januari 2015 23:16

Framme i Sundsvall och tilda sover som en prinsessa och de ska jag också ta och göra :) imorgon blir det en massa bus och sedan badhuset med tildas kusiner :) natti!

Av Ninni Laurila - 7 januari 2015 07:17

Onsdag och idag ska jag äntligen träffa barnmorskan! Just nu längtar jag efter de då jag inte kan göra något alls utan att sw trycker nedåt i underlivet :( graviditeten som vart så perfekt tills för en veckan då allt börja. Jag ä så glad att jag har mins föräldrar som hjälper mig mycket när Jonatan jobbar. Tilda älskar sin mormor och morfar så hon har inga problem att vi är där mesta dels av dagarna :) imorgon ska tilda till dagis för första gången på tre veckor och jag känner mig jätte rädd att hon inte ska vilja gå eller komma ihåg några. Men de ska nog gå bra. Första ska vi mysa en massa idag och packa väskorna för att imorgon åka till Sundsvall och träffa tildas kusiner och farbror :)

Av Ninni Laurila - 5 januari 2015 18:15

Idag har jag och tilda vart hos mamma hela dagen! Då jag haft fruktansvärt ont och klarar tyvärr inte av att ha tilda själv en hel dag. Men mysigt har vi haft det i alla fall :) när tilda sov middag kolla jag och mamma på skräck film (y) när tilda vakande igen fick hon korv med bröd till lunch och sen var de full fart igen :) vid 4 hoppade hon o badet och bada en bra stund :) Jonatan kom hem till mamma och myste med tilda en kort stund innan bara vi två åkte hem då tilda fick sova kvar hos mormor och morfar så jag kan vila ut och hoppas på att må bättre imorgon. Hoppas ni haft en underbar dag för de har vi :)

Av Ninni Laurila - 4 januari 2015 19:32

Snart är helgen över och de känns förjävligt! Tiden går alldeles för fort.. Jag har börjar fått ett sånt tryck nedåt och ömmar som bara den och blir värre när jag anstränger mig, känns så himla jobbigt då jag vill kunna leka, busa och bära tilda men de går knappt :( får se hur de går nu när Jonatan börjar jobba. Imorgon blir de att vara hos mamma till en stor del och bara mysa sen får vi se vad dagen erbjuder :)

Ovido - Quiz & Flashcards