Snart två barns mamma !

Alla inlägg under februari 2015

Av Ninni Laurila - 17 februari 2015 13:12

Blev inringd påå jobb i morse (y) så nu jobbar jag och sliter medan mitt lilla hjärta går på dagis! Så idag blir de tildas morfar som hämtar henne på dagis och hon kommer bli så himla glad :') jag slutar kvart över 5 och då blir de mys med min dotter innan hon ska sova! Sen blir de att baka bröd och mysa med Jonatan innan sängen kallar! Imorgon blir de ett besök hos barnmorskan och sedan Jobb några timmar (y)

Av Ninni Laurila - 16 februari 2015 07:36

Vad tiden rinner i väg! Idag är de måndag och tilda har fått in nya rutiner. Hon går upp senast klockan 6 nu för tiden men de är väl bara för mig att vänja mig då bebisen snart kommer och då blir jag nog inte lika bortskämd som jag vart med tilda tills nu. Nu sitter vi i alla fall och kollar på tv, sedan blir de frukost innan michelle kommer på besök innan hon far till jobbet. Sen får vi se vad resten av dagen erbjuder! Blir väl att träffa pappa och Alexander i alla fall (Y) sen vet jag inte., försöka att bara ta de lugnt! Hoppas ni får en bra dag :)

Av Ninni Laurila - 15 februari 2015 19:18

Carde våran dag med en god frukost <3 sedan klädde vi oss och gick hem till tildas morfar och hälsa på :) efter de åkte vi och handla lunch som blev nudlar! Billigt och väldigt gott tycker tilda :) efter lunchen busade vi en stund innan de var dags att sova, jag och Jonatan somnade också en timme. Sen blev de mellis innan vi åkte och hälsa på suss och bäbis som tilda säger :) tilda var så himla go mot Alexander :') hon kommer bli världens bästa storasyster <3 vi blev bjudna på en underbart god kladd kaka också :). Efter besöket i bärke så åkte vi hem och laga kvällsmat som också blev enkel, korv med bröd. Vi fick även besök en snabbis av tildas faster Carro och hennes pojkvän. Vid halv 7 la vi tilda i dag och nu ligger jag framför tv:n och Jonatan är och mekar bil :p

Av Ninni Laurila - 14 februari 2015 07:13

Tilda fick för sig att gå upp klockan 5 idag eller ja jag gav henne välling men vid 20 i sex fick jag gå upp då hon bara prata och sa allt från mamma pappa till hejå barn. Haha goa unge! Vi kollade på tv och myste men nyss vart hon jätte trött igen så får se om hon somnar nu efter lite välling! Intw ofta hon dricker välling längre (bara kvällar innan läggdags) men efter denna morgon var de värt att ge extra flaskor :p hehe. Hon har vart jätte duktig att bara ta de på kvällarna annars för förut gav vi när hon sov middag också! Men eftersom hon klarar sig utan de på dagis så ska hon göra de hemma också :). Idag är de alla hjärtans dag också , fick en fin klockan och ett halsband av hjärtat igår redan och idag när jag gick upp fanns de en choklad ask och trisslotter till mig :) han är helt underbar! Tilda fick en servis med mimmie pigg av oss som hon använt flitigt då vi gav henne de i tisdags redan ;p. Jonatan fick också sin present av mig och tilda igår och de var en bok som vi gjort till han :)

Nu ligger tilda i sängen och ropar på mig ska ge de en stund till annars blir de mys i soffan tills vi ska fixa frukosten innan vi ska väcka Jonatan :) senare blir de ut och grilla korv och mysa med familjen <3 hoppas ni får en bra dag!

Av Ninni Laurila - 13 februari 2015 13:13

En underbar start på fredagen började med mys framför tv:n. sedan fixa vi oss för att åka hem till zaara och Edvin. Vi busade där i några timmar tillsammans med dem och Julia å Lasse :) vi blev även bjudna på lunch innan vi åkte hem! Tilda slockande direkt och jag fick besök av Sylvia och Linn. Nu ligger jag i sägen och försöker vila men de går tamme tusan inte.. Får se vad vi hittar på sen. Blir väl en massa bus som vanligt :)

Av Ninni Laurila - 12 februari 2015 11:51

Alltså de tar kål på mig att jag inte orkar annat än att sova och kanske dammsuga när tilda är på dagis. Min kropp är helt slut och ska den vara så sista tiden av graviditeten kommer jag dö.. Tilda vaknar klockan 6 nu för tiden. Vi myser framför tv:n och tillslut slumrar jag till fram oxh tillbaks tills tilda blir arg och säger mamma kom kom. Så skönt att hon säger till mig så vi hinner leka lite innan dagis. Sen åt vi lite frukost och hade en fight med kläderna innan vi skulle fara då tilda säger att hon kan själv :) då blir tröjan på bena och tvärt om hehe. Så när jag lämnat tilda på dagis åkte jag bara å handlade sen hem och la mig och vaknade precis. Ätit lite lunch och nu ska jag dammsuga innan en kaffe hos Sylvia innan jag ska hämta hem prinsessan för en massa bus :)

Av Ninni Laurila - 11 februari 2015 20:01

Oj vad veckorna går fort! Redan onsdag kväll :0. Idag efter jag hämtat tilda på dagis åkte vi ut till Jonatan på jobbet så tilda fick åka traktor som hon tjatat som i över en vecka nu. Hon sken upp som en sol och bara älskar att vara med sin pappa på jobbet. Vi alla åkte hem tillsammans vid 3 och lekte tills kvart över 4 då jag började med kvällsmaten som blev kyckling ris och Beasås och de gick hem hos alla (y) tilda var trött tidigt idag så sängen kallade på henne vid halv 6. Jag har fixat klart Jonatans alla hjärtans dagspressent från mig och tilda. Jonatan är och fixar med sin merca. Nu ligger jag framför tv:n och kommer ligga här tills de är dags att sova :)

Av Ninni Laurila - 7 februari 2015 21:09

Lördagen närmar sig sitt slut men den har vart underbar! Jonatan har vart på kurs så jag och tilda åkte hem och fixade kaffe hos mamma och Pappa och inväntade dem :) tilda vart överlycklig när dem kom hem och de bara lyste om henne <3 vi var där till halv 3 sedan åkte vi hem och vänta på Jonatan som kom vid 3 och då åkte vi till borlänge hela familjen för att köpa skjut dörrar till hallen och så åt vi kvälls mat där <3 på vägen hem storhandla jag! tilda sov när jag kom hem men vakande av sin förfärliga hosta som aldrig ger sig. Kom en massa spya för stackaren! så de blev ett bad och host Medecin och nu sover hon gott igen <3 själc myser vi framför mello med en massa Gotte :) hoppas ni haft en bra dag!

Ovido - Quiz & Flashcards