Snart två barns mamma !

Alla inlägg under oktober 2014

Av Ninni Laurila - 14 oktober 2014 12:53

Dagen började bra med att åka till öppna förskolan och leka! Sen slockna tilda gott, då när hon somnat ringer jag först kommun för att se tildas inskolninstider till november men dem var ej klara då dem helt plötsligt inte visste om hon skulle få gå på skogsgläntan eller ej även fast jag fått ett ja. Jävla idioter! Sen ringer Jonatan och är irriterad då dem ringt han från Falun och fråga vart vi va med tilda då bedömningen blev klar i morse att hon skulle limmas, Jonatan sa bara va!? Bedömningen igår var att tejpa henne i ställe för att sy och de gjordes på plats då. Läkaren säger då ja men vad bra då hör ni bara av er om ärret blir stort så fixar vi de då. Blir så jävla matt på vår sjukvård!! blir ärret stort då vet jag vem jag ska skylla på! Hoppas dagen blir underbar när tilda vaknat :) men de är klart den blir hon skiner ju upp alla mina dagar <3

Av Ninni Laurila - 13 oktober 2014 19:54

Idag så var det en bra morgon tills tilda ramla in i vardagsrumms bordet och sprack upp ögonbrynet! pappa hämta oss och vi for upp till vårdcentralen och där fick vi remiss till Falun för att sy! ringde hem Jonatan och han kom på fem röda! Han satt och underhåller tilda hela vägen så hon inte skulle känna smärtan. Väl vid akuten fic k vi vänta bra länge där vi blev skickade till ögon läkaren och där ifrån till öron läkan där vi fick hjälp efter många timmars väntan! Vi väntade på att få sys men efter flera kollat och velat fram och tillbaks så blev de bara tejpat och efter de åkte vi hem. Stannade på.max där vi åt efter att inte fått mat på flera timmar. Väl hemma lekte vi en stund och nu sover våran prinsessan gott och vi ska mysa ner oss framför kockarnas kamp <3 nu håller vi tummarna att såret läker fint och att tilda får sova gott i natt!

Av Ninni Laurila - 12 oktober 2014 19:50

Helgerna går för fort.. Imorse släppte jag av tilda och Jonatan för babysim och jag åkte och storhandla och sedan mötte jag upp dem för en mys fika innan vi åkte hem och la tilda <3 vi spelade kort medan hon sov. När tilda vakna vart de lunch och efter de klädde vi på oss och åkte på kalas hos kusin elma! Trevligt! Sen hem och myste innan sängen kallade på tilda! Jag har nyss duschat och ligger nu framför tv:n occh väntar på att få hem nå mat! Ha en toppen kväll! Puss och natti!

Av Ninni Laurila - 11 oktober 2014 12:29

Ryggen värker men fick lov att åka hem till min mormor och städa Hennes skåp i Morse ändå. Hade lovat henne de, fick i alla fall 1000kr för besväret och en himla god lunch :) även Jonatan och tilda kom och luncha. nu är vi hemma jag och tilda , hon sover och jag ska försöka sova men ryggen gör ju så jävla ont

Av Ninni Laurila - 10 oktober 2014 12:57

Nu är de äntligen fredag och de betyder att hela familjen får mysa igen <3 idag blir de stor handling och go middag till kvällsmat :)duchess toppar med kött och kantarell sås! Imorgon ska jag städa igeno min mormors skåp så då blir de lunch för oss där :) efter ska dock Jonatan hålla på med sin bil hela eftermiddagen.. På söndag är de dags för babysim och kalas hos tildas kusin elma. Hoppas ni får en bra helg :)

Av Ninni Laurila - 9 oktober 2014 08:00

Alltså vissa dagar mycket bättre än andra. Har underbara grannar som jag verkligen är glad att vi börjat umgås med! Har en underbar familj :) vår älskade dotter är underbar men har senaste tiden börjat trottsa men nån gång ska väl de gå över ,, jag är helt enkelt lycklig ?

Av Ninni Laurila - 6 oktober 2014 06:45

Alltså idag är den en jobbig dag eller morgon att vakna och veta att de var idag tilda skulle bli stora syster känns hemskt jobbigt. Men på samma gång är jag lättad att de hände när de hände så de inte skulle bli något hemskt under förlossningen. Idag står vi här med vår underbara dotter tilda i alla fall och de är vi så tacksamma över för utan henne hade man aldrig orkat <3 jag älskar dig min prinsessa!

Av Ninni Laurila - 3 oktober 2014 07:38

Morgonen började klockan 06.00 har hunnit med en massa bus och skoj och redan bytt två bajs Blöjor, haha! Vi har även ätit frukost och klätt på oss. Nu ska vi snart dammsuga och fixa innan vi ska åka till öppna förskolan :) eller ja tilda ska vara hos mormor innan då jag ska åka på ett ärende. Efter öppna förskolan åker vi hem till mamma och äter och där får tilda också sova sin tupplur då jag åker på arbetsintervju i Falun vid halv 1 :) spännande! sen får vi se vad dagen erbjuder! Ska in och stor handla på vägen hem! Ha en fin helg! De ska jag då jag åker till ullared imorgon :)

Ovido - Quiz & Flashcards