Snart två barns mamma !

Alla inlägg under januari 2014

Av Ninni Laurila - 10 januari 2014 10:01

Alltså lär först och främst säga att jag älskar min dotter mest av allt ! Hon gör min vardag och hon gör mig alltid glad ! Idag är de de en sån dag då jag är deppig på grund Av att jonatan lär jobba och ploga idag och förmodligen hela helgen... Igår började jag mina 3månader med träningsschema och kost schema och jag har redan fått bra resultat efter en månad på gymmet :) men så himla kul ! Så jag ser fram emot denna resa nu ! Igår körde jag överkropps och mag pass :) idag blir de ben och mage ! Jippi ???? imoegon kondition och söndag vila :) och så klart blir de mycket mys med min fina dotter som är mitt allt ?????

[Bild]

Av Ninni Laurila - 7 januari 2014 22:09

Idag kom jag och mitt lilla hjärta hem från en mysig kryssning som vi for på igår. Vi tog med oss morfar sen åkte vi för att hälsa på mormor som jobba och självklart mina gamla kollegor ! Mycket mysigt hade vi då Tilda hängde med på allt och sov så himla gott både i vagnen och i hytten Brevid mig ? de kommer vi göra om fler gånger ! Tilda var himla glad att komma hem till sin pappa idag så när jag åkte till gymmet vid 20.00 då skulle Tilda gå och lägga sig men när jag kom hem 21.20 var hon fortfarande vaken ! Nu äntligen har hon somna så jag tänkte hoppa in i duschen ! Har inte skrivit på länge så tänkte berätta att jag var ute för första gången sen Tilda kom i lördags. Gick ut med Elin men de var inget för mig, hemma hos Elin hade jag jätte trevligt men när vi kom ut på krogen så kände jag mig onte hemma ! Kände att mitt hem är hemma hos min familj. Men ni har jag i alla fall testat på de igen och jag har växt ifrån de ! Sitter hellre hemma och tar ett glas vin och tjålar ! Jaja ! Imorgon blir de att gå på sitt tränings schema och de ser jag verkligen fram emot :) ha de gott !

Busungen min ? älskade du !

Av Ninni Laurila - 3 januari 2014 16:52

Imoegon ska jag ut för första gången sen i oktober förra året ! Hehe ! Idag blir de en mys kväll med familjen ? jag har redan vart på gymmet och Tilda fick följa med :) imorgon blir de mys och fika hos jonatans syster som fyller 18. Sen åker jag till Ludvika på kvällen för att umgås med Elin och sedan gå ut :) ska bli rätt kul för sen börjar allvaret ! På måndag går jag på kost och teänings schema för då ska jag få en bra kropp ! Tack och hej !

Av Ninni Laurila - 2 januari 2014 10:21

Nyårs firandet var väldigt trevligt förutom att jag var dålig i magen ! Och är de ännu .., alltså när ska de sluta ? Vill börja träna igen och äta bra kost ! I stället har jag tappat 3 kilo och de är säkert muskler också och inte kunnat äta nå mkt sen i söndags ... Vill kunna få må bra nu.. Hoppas de vänder till helgen så jag kan bada med min dotter i badhuset och jag hoppas mensen slutar tills dess. Fick min första mens sen före graviditeten igår och de var väl en bra börja på nya åter eller ??? haha !! Idag fyller jonatan år så ska väl försöka komma iväg och köpa en tårta och lite blommor från Tilda till han för av mig har han redan fått :) nu ska jag sluta gnälla! Ha en bra dag de ska vi försöka ha !

Prinsessan nyårs fin ! Starx inna vi for till zaara, Tobias och Edvin ?

Ovido - Quiz & Flashcards