Snart två barns mamma !

Alla inlägg under juni 2015

Av Ninni Laurila - 7 juni 2015 20:22

En underbar helg med familjen! Igår började dagen men en massa bus och mys innan vi åkte till Ludvika och handla lite presenter till alla kalas och firande vi ska på. Sedan åkte vi hem och åt lunch innan tilda sov middaag. Medan hon gjorde de bakade jag en tårta till grannens kalas som vi skulle på när tilda vaknat. När hon vakan klädde vi oss och åkte bil ner dit då vi efter kalaset åkte på markanden. Kalaset tyckte tilda va jätte kul! Papp följde med oss på markanden där tilda och pappa vann en stor choklad :) tilda åkte en massa karuseller och var hur nöjd som helst :) efter markanden myste vi innan läggdags. Sen for jag och storhandla innan gladiatorerna som jag oxh älsklingen kunde kolla själva på då Wilda också sov mesta dels <3 sen vart de natt för mig. Idag har vi bara tagit de lugnt innan nästa kalas eller ja jag gick en långpromenad med michelle, tilds och herkules på en timme och 20 min. Sen busa vi innan lunch och sedan sov tilda innan vi åkte till söderbärke till kusinerna på kalas. Där var vi ända tills vi åkte hem och la tilda och nu ligger jag och Wilda och ska sova också! Natti :)

Av Ninni Laurila - 5 juni 2015 12:07

En underbar morgon att vakna till <3 tilda ropa högt i från sitt rum mamma kom kom jag tar med mig Wilda dit och där får jag en bamse kram och så säger hon älsk dig mamma. <3 så himla underbar! När vi gått upp klädde vi oss sedan tog vi oss en promenad på 25min och båda barnen var glada för en gång skull :) efter promenaden blev de frukost innan vi åkte hem till pappa och busade där tilda är kvar nu då jag nyss vart på efterkontroll och jag gick igenom.nu väntar jag på att hon ska vakna så pappa kan köra hit henne och då blir de ute lek <3 jag passar på att sola nu (y) när Jonatan kommer hem ska jag klippa gräs maran då jag tycker de är kul ;p sen får vi se vad vi hittar på för något denna härliga dag :)

Av Ninni Laurila - 4 juni 2015 10:11

Oj vad veckorna går fort :0 igår blev tilda hela 1år och 10 månader.. Imorse vaknade vi alla klockan 06.00 då började jag klä barnen och sist mig. Sen blev de frukost mys innan Wilda ville ha mat. Sen lekte vi en stund innan jag dammsög och sedan var de dags för att köra tilda till dagis :) och snacka om att hon tjata på att åka dit hela morgonen då Asta och alma var där idag! När vi lämnat henne åkte vi hem och då gav jag Wilda mat sen tog vi oss en promenad på 40 minuter och nu sitter vi ute i solen, man lär passa på när de är fint väder och Wilda sover så sött i vagnen :) sen är de dags för lunch! Sen får vi se vad dagen har att Erbjuda oss :) blir väl ute lek efter dagis i alla fall :) ha en fin dag :)

Av Ninni Laurila - 3 juni 2015 20:04

Morgonen började bra. En promenad med hunden på 35min innan Jonatan åkte till jobbet :) då blev de massa mys med mina flickor innan tilda skulle till dagis <3 brorsan följde med och lämna henne då han skulle åka på jobb redan idag! Körde han sedan till bussen och efter de åkte jag och Wilda hem och dammsög och tvätta golven sen busa vi innan lunch och sen tog vi en power nap och efter de fick vi besök av Maria och barnen. Barnen stanna kvar och följde med å hämta tilda från dagis :) sen blev de bus för deras del och jag kollade på. Nu på kvällen har Jag gått en längre runda och nu ligger jag i sängen och väntar på att Wilda ska somna sen får vi se när man själv däckar! Ha en fin kväll..

Av Ninni Laurila - 2 juni 2015 19:46

Min dröm just nu är att cykla finnmarksturen i år men lär väl inte hinna träna till dess... Idag vart de i alla fall en vända på cykeln :)

Ovido - Quiz & Flashcards