Snart två barns mamma !

Alla inlägg under mars 2014

Av Ninni Laurila - 18 mars 2014 07:18

Idag är de tisdag och de betyder att mamma kommer hem från jobbet ! Äntligen ! Jag och Tilda sitter nu på hennes rum och leker. Ska snart fixa mitt hår och sedan bara ta de lugnt tills Tilda ska sova igen. Sen ska jag försöka få med mig någon på lunch . När jonatan kommer hem ska jag iväg och städa hos mamma och sedan träna :) sen får vi se vad kvällen har att erbjuda oss. En massa mys kan jag tänka mig ??

Av Ninni Laurila - 17 mars 2014 08:56

Känns som att de var jätte länge sen jag skrev. Helgen har vart kanon har bara myst med min älskade familj och vart på babysim med Tilda :). Idag har vi lite ärenden sen ska vi nog träffa en vän och i kväll blir de bingo för min del ? imoegon kommer äntligen mamma hem ?? Och en bra sak är att Tilda börjat sova i sitt rum ? vår stora tjej !

Dagen hår !

Av Ninni Laurila - 12 mars 2014 09:41

Underbar morgon faktist ! Jonatan hade Tilda från 05.00-05.30 sedan tog jag henne så jonatan kunde åka och jobba . Vi åt frukost och lekte innan hon somna en timme igen :) efter de klädde vi oss och gick ut och kapa lite grenar och sedan en promenad med hunden. Sen har vi hunnit dammsugit och ätit mellanmål. Nu sover hon igen och klockan är bara 20 i 10 :p haha. Sen blir de att tvätta bilen och sen en promenad hem till vår älskade Linn ?? Sen har vi inte planerat mer fören jonatan kommer hem då ska vi handla dörrar och sen träna i kväll. Gud vad jag älskar mitt liv. Jag älskar min dotter över allt annat ! Hoppas ni får en lika underbar dag som mig ?

[Bild]

Av Ninni Laurila - 11 mars 2014 07:36

De händer så mycket i vårat liv nu så de inte är klokt. För de första att Tilda utvecklas så de knakar ! Hon är så himla duktig våran tjej ?? Älskar henne över allt annat. Nu sover hon för tillfället så jag ligger på soffan och jäser.. I kväll ska jag äntligen ner till gymmet igen efter att vart där ifrån i 3 dagar men i stället har de blivit två promenader på 7km varje gång + att de var med hela min familj och de är så mysigt när vi alla går tillsammans ? jaja nog om träning och kropp ! När Tilda vakant ska jag ta på henne byxorna och åka hem till mamma och pappa och äta frukost ! Sen blir de att mysa med mamma innan hon åker på jobb i en vecka igen.. Jag har i alla fall mycket att se fram emot denna vecka så snart är hon hemma igen. Vid 1 tiden när emma slutat så ska ci ta en långpromenad och de känner jag för om solen kommer fram :) alltid bra med d vitaminer. När jonatan kommer hem blir de gymmet och sedan ska jag laga mat och sen blir de mysa hela kvällen ?? Då vi har vår egentid ?? ha de gott !

Av Ninni Laurila - 8 mars 2014 22:37

Mys dag ! Började med en långpromenad med hela familjen ?? Sen så åkte jag och Tilda till ludcika och kolla på morbror matias korpen final match och dem vann :). Sen åt vi donken och när vi kom hem fixade vi paj då zaara med familj kom på besök och de var mycket trevligt ? efter de fixade jag mat och jonatan cykla till affären och köpte kol så vi kunde grilla. Mamma och pappa kom hit och åt och kolla mello med oss :) också mycket trevligt ? nu ligger jag i sängen och ska sova innan Tilda vaknar och vill ha mat. Natti :)

Av Ninni Laurila - 5 mars 2014 07:29

Väldigt skönt att vi mår bättre ! Jonatan åkte till jobbet och jag kan äntligen busa med vår tjej. Fast nu ska hon sova då hon är övertrött. Ligger på övervåningen och gnäller efter hjälp men snart sover hon. Då ska jag också passa på att vila ! De blir en dag hemma för våran del då vi lär vara hemma tills imoegon om de var magsjuka vi hade ? Jaja rätt skönt att bara vara hemma också då och då. Hoppas ni får en bra dag !

Av Ninni Laurila - 4 mars 2014 11:48

Två tuffa dagar... Vi båda har legat och vart magsjuka eller matförgiftade. Jag har spytt som en gris och jonatan bajsat... Nu är vi i slla fall på bättringsvägen och de känns underbart då Tilda fått lekt själv hela dagen igår. Stackars liten ?? Nu ligger hon och sover i alla fall och vi vilar medans vi kan. Blir att fortsätta ta de lugnt idag och hoppas på att vi är helt återställda imorgon! Hoppas ni alla mår bra ?

Av Ninni Laurila - 2 mars 2014 20:57

Jag är trygg med min familj men också väldigt trygg med Linn , Linn är min allra bästa vän ! Hon finns för mig jämt, jag berättar allt för henne. Till och med saker som hon säkert inte vill höra ? hehe ! Älskar dig vännen ?? Helgen har vart underbar ! Bara myst med min familj ! I fredags blev de god mat framför lets dance och igår gick jag ut och åt med syskonen ;) trevligt !! Idag har vi vart på babysim och sedan på kalas ! Nu ligger jag i sängen redo att sova . Ha de gott :)

Ovido - Quiz & Flashcards